Gamzeli güzel Jülide gelinlikle uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Gamzeli güzel Jülide gelinlikle uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2005 02:03

Almanya’nın Darmstadt kenti yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Jülide Demirbaş (20), dün Köln’ün Rodenkirchen Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Cenaze duasını Schwerte Alevi cemaatinden Kamber Dede okurken Jülide’nin babasının teyze oğlu Ekrem Malatyalı, aile adına kısa bir konuşma yaptı. Önce bu acı günde aileyi yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Malatyalı daha sonra gençlere nasihatte bulunarak trafikte çok daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Malatyalı, ‘Eğer otomobil içinde bulunan beş evladımızın da emniyet kemerleri takılı olsaydı, belki Jülide hayatta olacaktı, diğer evlatlarımızın da yaraları bu kadar ağır olmayacaktı’ dedi.

Beş genç kızın içinde bulunduğu otomobil geçen cumartesi gecesi B449 numaralı otoyolda kontrolden çıkıp ağaca çarpmıştı. Otomobilde bulunan Sevda Arslan (21), Burcu Gülşen (18), Sakine Pektaş (20), Manolya Köse (16) ağır yaralanırken, sürücünün yanında oturan Jülide Demirbaş kaza yerinde yaşamını yitirmişti. Cumartesi gecesi saat 01.20 sıralarında meydana gelen kazada genç kızların emniyet kemeri takmadıkları belirlendi. Kazadan sonra konuşan Manolya, arabayı kullanan Sakine’nin çok hızlı gittiğini söylemişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!