Fişi çekildi

Güncelleme Tarihi:

Fişi çekildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2015 01:49

Ünlü şarkıcı Whitney Houston’ın ocak ayında evinde baygın halde bulunan ve girdiği komadan çıkamayan 23 yaşındaki kızı Bobbi Kristina Brown yaşam destek ünitesinden çıkarıldı.

Haberin Devamı

2012 yılında 48 yaşındayken intihar eden Whitney Houston’ın kızı Bobbi Kristina, 31 Ocak 2015 günü erkek arkadaşı Gordon tarafından küvette kendinden geçmiş halde bulunmuştu. Kristina’da alkol ya da uyuşturucu izine rastlanmazken beyninin ağır hasar gördüğü teşhis edilmişti. Ağzı şişmiş, birkaç dişi ise dökülmüştü. Genç kadın o zamandan bu yana yaşam destek ünitesi, ilaç ve gıda takviyesiyle hayatta tutuluyordu. Doktorların umudu kesmesi üzerine Kristina’ya yaşam desteği verilmesi dün itibariyle durduruldu.

ERKEK ARKADAŞINA DAVA

Kristina’nın erkek arkadaşı Nick Gordon hakkında ise 40 milyon dolarlık dava açıldı. TMZ magazin sitesine göre Gordon, kız arkadaşını defalarca dövmek ve mirasını kontrol altına almaya çalışmaktan suçlanıyor. Kristina’nın baygın halde bulunduğu gün de Nick Gordon tarafından hırpalandığı sanılıyor. Whitney Houston küçük yaşlardan itibaren Nick Gordon’un bakım masraflarını üstlenmiş, sonrasında kızı ile Gordon arasında yakınlaşma olmuştu. Gordon’un genç kadın komada yatarken bile hesabından 11 bin dolar çektiği öne sürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!