FC Türkiye’ye, ‘Apocu Gençlik’ saldırmış

Güncelleme Tarihi:

FC Türkiye’ye, ‘Apocu Gençlik’ saldırmış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 14:38

Almanya Beşinci Ligi Oberliga takımı FC Türkiye kulübünün Hamburg’daki lokali, önceki gece yarısı molotoflu saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

HAMBURG Georg Wilhelm Caddesi üzerinde bulunan FC Türkiye kulübüne ait lokale molotof kokteyle yapılan saldırı sonucu binanın duvarlarında kısmen hasar oluştu. Olay sırasında lokalde bulunan temizlikçi kadın, saldırıdan yara almadan kurtuldu. Kendilerine ‘Apocu Gençlik’ olarak isimlendiren saldırganlar kundaklama girişimi sırasında eylemlerini kameraya kaydetti. Biri kamerayla kaydederken, diğer üç kişi de molotofkokteyli ile binayı yakmaya çalıştı.

FC Türkiye’ye, ‘Apocu Gençlik’ saldırmış

TEMİZLİKÇİ KADIN ÖLÜMDEN DÖNDÜ

FC Türkiye Kulübü Başkanı Doğan İnan, “Lokalde gençlerin buluştuğu bir yer. Takımımızın antrenman sahası da hemen orada. Saldırı sırasında temizlikçi kadın da binayı temizliyormuş. Gece geç olduğu için o akşam orada uyumuş. Yangının büyümeden söndürülmesi bizi sevindirdi. Polis soruşturma başlattı. Bizim beklentimiz saldırganların yakalanması” dedi. Saldırganlar çektikleri görüntüleri internet üzerinden yayınladı. Görüntülerin üzerine de ‘Apocu Gençlik saldırıyor’ notunu düştüler.

Haberin Devamı

FC Türkiye’ye, ‘Apocu Gençlik’ saldırmış

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!