Evleniyorlar

Güncelleme Tarihi:

Evleniyorlar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2008 00:00

Fransa’da yayınlanan haftalık Journal du Dimanche gazetesi, Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy’nin sevgilisi Carla Bruni ile 8 ya da 9 Şubat tarihinde evleneceğini yazdı.

Dün birçok radyo ve TV’nin alıntı yaptığı habere göre Sarkozy, Bruni’ye pembe pırlanta yüzük takarak evlenme teklif etti. Hürriyet, geçen 3 Ocak’ta "Elysee’de düğün var" başlığıyla birinci sayfadan verdiği haberde, nikahın büyük ihtimalle 9 Şubat’ta olacağını ve Sarko’nun sevgilisine pembe pırlanta yüzük taktığını yazmıştı. Journal du Dimanche’ın haberine göre Carla Bruni de Sarkozy’ye, Patek Philippe marka saat hediye etti. Elysee sözcüsü haberle ilgili yorum yapmadı.

Bu arada La Parisien gazetesi son anketlere göre Sarkozy’nin reytinginde ilişkisiyle bağlantılı olarak bir düşüş yaşandığını yazdı. CSA kamuoyu araştırma kuruluşunun verilerine göre özellikle geleneksel değerlere bağlı 60 yaş üstü seçmen, Sarko’nun özel yaşamını onaylamıyor. Bu kesimdeki reyting düşüşü yüzde 15 oranında. Genel olarak ise seçmenin yüzde 48’i, Sarkozy’nin icraatına güvendiğini bildiriyor. Geçen ay bu oran yüzde 55 düzeyindeydi.

Sarkozy’nin Bruni’yi bu ay sonundaki Hindistan gezisine de götüreceği ileri sürülüyor. Hindistan basınına göre Yeni Delhi, Bruni’ye, ülkenin muhafazakar yapısına uygun bir protokol ortamı hazırlamak için uğraşıyor.

O yüzük ve saat mi

Sarkozy, Ürdün’de Petra antik kentini gezerken sevgilisi Carla’nın oğlu Aurelien’i omzuda taşıdı. Renkli gözlük takan Aurelien eliyle yüzünü kapatarak kendini gizlemeye çalıştı. İddiaya göre Carla’nın yüzüğü ile Sarko’nun saati, çiftin birbirine hediyesi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!