En kıyak işe 16 finalist

Güncelleme Tarihi:

En kıyak işe 16 finalist
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2009 00:00

Avustralya’daki tropikal turizm cenneti Hamilton Adası’nda 108 bin dolara 6 ay bekçilik yapmak için başvuranlardan 16 finalist belli oldu.

Avustralya’daki Hamilton Adası’nda 6 ay bekçilik yapmak için dünya çapında 34 bin 684 kişinin başvuruda bulunduğunu belirten Queensland Turizm şirketi yetkililerinin verdiği bilgiye göre, başta 10 kişi belirlenecekti ancak adayların çoğunun etkileyici olmasından dolayı finalistler belirlenirken 16 isime kadar çıkıldı.

Queensland Eyaleti Turizm Bakanı Peter Lawlor, "Finale kalan 16 kişi 15 ülkeden, 20 - 38 yaşları arasında, 10’u erkek 6’sı kadın, öğrenciler, gazeteciler, TV sunucuları, fotoğrafçılar, resepsiyoncu, radyocu, öğretmen, yardım gönüllüsü ve bir de aktris bulunuyor" dedi. Tayvanlı tercüman dağcı Clare Wang, halktan en çok oyu aldığı için joker olarak finale layık görüldü.

Diğer finalistler ise, Alman aktris Mirjam Novak, İngiliz yardım gönüllüsü Ben Southall, Hintli radyo sunucusu Anjaan RJ, Amerikalı kadın TV sunucusu Cali Lewis, Kanadalı gazeteci Erik Rolfsen, Hollandalı fotoğrafçı Magali Heuberger, Yeni Zelandalı TV sunucusu Clarke Gayford, Fransız öğrenci Ben Henry, İrlandalı George Karellas, Singapurlu Hailey Turner, Güney Koreli radyo muhabiri Juweon Kim, Japon resepsiyonist Mieko Kobayashi, Çinli dalış tutkunu Yi Yao, Hailey Turner (öğrenci) ve James Hill (fotoğrafçı) adlı iki Avustralyalı.

Şirket yetkilileri, Mayıs başında Hamilton adasında finallerin başlayacağını, 6 Mayıs’ta kazananın belirleneceğini ve 1 Haziran’da da işe başlanacağını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!