Edwards metresi ile yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Edwards metresi ile yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2008 00:00

Demokrat Parti’den ABD Başkan Yardımcısı adayı olması gündemde olan eski Senatör John Edwards, metresi Rielle Hunter ile bir otelde yakalandı.

Seks skandallarının gazetesi "The National Enquirer", Edwards ve Hunter’ı "yasak aşk meyvesi" diye tanımladığı çocuklarıyla birlikte Los Angeles Hilton Oteli’nde buldu. Edwards, başkan adaylığı yarışını önseçimlerde terk etmiş ve Senatör Barack Obama’ya destek verdiğini açıklamıştı. The National Enquirer, Edwards’ın, metresi Rielle Hunter’dan bir çocuğu olduğu haberini ise geçen yıl vermişti.

Edwards’ın eşi Elizabeth ise yakalandığı kansere karşı mücadele veriyor. Gazetenin muhabirleri, Edwards’ı otele girerken gördüler. Hunter, otelde bir arkadaşının adıyla yer ayırttı. Akşam otele giren Edwards, bir ara çıkınca muhabirlerle köşe kapmaca oynadı. Edwards, daha sonra odaya yeniden çıktı ve sabaha kadar kaldı. Otel güvenlik görevlilerince korumaya alınan Edwards, hiçbir soruya yanıt vermedi. Gazete, Rielle Hunter’ın, 246 ve 252 numaralı odaları ayırttığını ve bir arkadaşı ile çocuğunun diğer odada kaldığını yazdı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!