Clinton, Al Gore'un karısına da asılmış

Güncelleme Tarihi:

Clinton, Al Goreun karısına da asılmış
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'ın yardımcısı Al Gore'un karısı Tipper'a da asıldığı ortaya çıktı. Ancak dört çocuk annesi Tipper Gore, 1992 yılındaki seçim kampanyaları sırasında kendisiyle flört etmeye çalışan Clinton'a yüz vermemiş.

Clinton, seçim kampanyaları sırasında dört-beş günlük yurt gezilerine çıktıklarında yardımcısının karısı Tipper'a kur yapmaya çalışmış. O günleri hatırlayan bir kişi, Bill, gözünü Tipper’dan ayırmaz ve ona sürekli kur yapardı. Utanmadan, Başkan Yardımcısı olacak Gore'un karısıyla flört ederdi' diyor. Otobüs seyahatleri sırasında, Clinton'ın, Tipper ile konuşurken sürekli cinselliğe yönelik göndermelerde bulunduğu, Al Gore'un eşinin ise fazla aldırmadan sadece gülüp geçtiği ifade ediliyor. Aynı kaynaklar, ‘Tipper, Clinton’a yüz vermedi' dediler.

Hillary, çapkın eşini Tipper’dan uzak dur' diye uyarmış. Kimi zamanda Hillary ve Al Gore, ‘Her ikisinin de doğumgünü aynı, yıldızları birbirine çok uygun’ diyerek işi şakaya vurmuşlar.

Clinton da, Tipper de 19 Ağustos doğumlu. Clinton 53, geçen yaz anneanne olan sarışın Tipper Gore ise 51 yaşında. Al Gore, Kasım 2000'deki zorlu başkanlık seçimler için hazırlanırken, aşırı seks hastası Clinton, Ocak 2001'de, Beyaz Saray'ı ilelebet terk edecek. Clinton'ın şimdiye dek yüzlerce kadınla ilişkide bulunduğu rivayet ediliyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!