Bin Ladin'in oğluna bak!

Güncelleme Tarihi:

Bin Ladinin oğluna bak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2008 11:14

Usame Bin Ladin 26 yaşındaki oğlu Omar, 52 yaşındaki eşi ile birlikte İngiltere'de yaşamak için başvurdu. Ömer Bin Ladin 'barış gönüllüsü' olarak çalışacak.

Haberin Devamı

Dünyanın bir numaralı teröristi, 11 Eylül'ün mimarı olarak anılan El Kaide örgütü'nün lideri Usame Bin Ladin'in 26 yaşındki oğlu Ömer, 52 yaşındaki eşi Jane Felix-Browne ile birlikte İngiltere'de yaşamak için başvurdu. Kahire'de yaşayan çift, buradaki İngiltere Büyükelçiliği'ne giderek gerekli evrakları teslim etti. Büyükelçilik görevlileri Bin Ladin çifti ile ilk mülakatı yaptı.

Bin Ladin çifti, Jane'in Moulton, Cheshire'daki 550 bin Sterlinlik (1 Milyon 250 Bin YTL) evine yerleşeceklerini, 'kiralık anne' yöntemi ile çocuk sahibi olmayı ve 'barış gönüllüleri' olarak çalışmayı planladıklarını söylediler.

Baba Usame Bin Ladin'in, Afganistan'daki terör eğitim kamplarında kısa bir süre kaldığını saklamayan oğul Bin Ladin, İngiliz vatandaşı olan eşi Jane'den dolayı bu ülkede sürekli oturma izni alacağı konusunda yetkililerden güvence aldığını belirtti. 'Dünyanın en çok aranan teröristi' olan Uasme Bin Ladin'in dördüncü oğlu olan Ömer, daha önceki evliliğinden bir çocuk sahibi. Ömer'le birlikte mutlu bir yaşamı olduğunu söyleyen ve Zaina El Sabah Bin Ladin adını alan Jane ise daha önceki altı evliliğinden olan çocuklarıından dört torun sahibi.

Haberin Devamı

Bin Laden çifti, ne kadar barışsever olduklarını göstermek için, Kahirde'den Fas'a atlarla bir barış yolculuğu yapmak için hazırlıklarını tamamladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!