Güncelleme Tarihi:
Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Suriye'de de hasara neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye ve Suriye'ye dünyadan destek gelmeye devam ediyor. Bangladeş hükümeti, Türkiye ve Suriye'de hayatını kaybedenler için bir günlük ulusal yas ilan etti.
BAYRAKLAR YARIYA İNDİRİLECEK
Bangladeş'te yarın için ulusal yas ilan edilmesinin ardından başta kamu ve eğitim kurumları olmak üzere özel kurumlar ve dış temsilciliklerde bulunan Bangladeş bayrakları yarıya çekilecek. Öte yandan, Bangladeş'te cuma namazında Türkiye için dua edilecek.
46 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKIYOR
Bangladeş Servisler Arası Halkla İlişkiler (ISPR) tarafından yapılan açıklamada, 24 ordu üyesi, 10 sağlıkçı ve 12 itfaiyeciden oluşan 46 kişilik bir yardım ekibinin Türkiye'ye gideceği kaydedildi.