'Baba' ile 'son tango'yu 15 yaşında yaşamış

Güncelleme Tarihi:

Baba ile son tangoyu 15 yaşında yaşamış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2010 14:10

Yazdığı kitaplarla İngiltere’nin en çok satanlar listesinden düşmeyen ünlü kadın yazar Jackie Collins, yaptığı itirafla herkesi şoke etti. Collins 15 yaşındayken, “Baba” filminin başrol oyuncusu efsanevi aktör Marlon Brando ile ilişkiye girdiğini söyledi. Collins'in açıklamaları akıllara Brando'nun başrolünü oynadığı "Paris'te Son Tango" filmini getirdi.

Haberin Devamı

JACKIE COLLINS - FOTO GALERİ

 

1950 ve 60’lı yıllarda tanınan bir aktris olan 72 yaşındaki Jackie Collins, 15 yaşında okuldan atıldıktan birkaç gün sonra Marlon Brando ile yasak ilişki yaşadığını belirtti.           

 

Collins, itirafını özellikle ünlü aktörün ölümünden sonra yaptığını, bu şekilde Marlon Brando’nun polis soruşturmasına maruz kalmasını önlediğini ifade etti.

 

Collins ile Brando’nun ilişkiye girdikleri dönem bulundukları ABD’nin California eyaleti kanunları, 18 yaşın altındaki bir kızın kendisinden en az fazla üç yaş büyük bir erkekle cinsel ilişkiye girmesini yasal olarak kabul ediyordu.

 

Haberin Devamı

ABD’nin “The Globe” adındaki bulvar gazetesine konuşan Collins, Brando ile olan ilişkisi hakkında şunları söyledi: “Katıldığım bir partide yanıma birini göndererek çok güzel olduğumu ve benimle tanışmak istediği mesajını gönderdi. Onunla tanışmak konusunda hiç çekingenlik göstermedim” dedi.

 

Collins’in açıklamalarına göre ilişki 1953 yılının yazında, kendisi 16 yaşına girmek üzereyken ve Brando 29 yaşındayken yaşandı. Collins, 14 yaşındayken 20’lik kızlar gibi gösterdiğini ve yorganın altına yastıklar koyarak giriş katındaki evlerinin penceresinden dışarı atlayıp partilere gittiğini söyledi.

 

Collins’in 26 kitabı dünya çapında 400 milyon adet sattı.

 

PARİS'TE SON TANGO

Collins'in açıklamaları akıllara Brando'nun başrolünü oynadığı 1972 yapımı "Paris'te Son Tango" filmini akıllara getirdi.

 

Filmde Brando tarafından canlandırılan orta yaşlı Paul karakteri, kendinden yaşça oldukça küçük olan Parisli bir genç kadınla ilişkiye girer. Filmde ABD vatandaşı olan Paul, Jeanne ile tanıştığında intihar eden karısını yeni kaybetmiştir ve Fransız kadın, nişanlısını ismini bile bilmediği bu esrarengiz adamla aldatır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!