Arsa spekülatörü ile lezbiyen talk şovcu arasında büyük kavga

Güncelleme Tarihi:

Arsa spekülatörü ile lezbiyen talk şovcu arasında büyük kavga
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2006 00:00

ABD, ünlü arsa spekülatörü ve kumarhaneler zinciri sahibi Donald Trump ile lezbiyen talk şovcu Rosie O’Donnell’ın inanılmaz kavgasını konuşuyor. Dünyaca tanınan iki ünlü, birbirlerine hakarete varan biçimlerde hitap etti.

Amerikan medyasının gündemin en ön sıralarına taşıdığı olaylar dizisi, aynı zamanda "Miss USA" organizatörü olan Donald Trump’ın, yaşı küçük olmasına rağmen New York’taki barlarda alkol alan ABD Güzellik Kraliçesi Tara Conner’i affetmesi ile başladı. Trump, Tara Conner’ın rehabilitasyona girmeyi kabul ettiğini ve kendisine ikinci bir şans tanıdığını duyurmuştu.

/images/100/0x0/55ea83b5f018fbb8f884f71b
Bunun üzerine ABC televizyon kanalının sabahları yayınladığı "The View" adlı programın ünlü sunucusu Rosie O’Donnell, programında Trump’ın saç stiliyle de dalga geçerek "Düzenbaz iksir satıcılarına benziyor. Evlenip evlenip boşanıyor, çocukları oluyor, evlilik dışı ilişkiler yaşıyor. Bu mu Amerika’nın yirmi yaş grubuna ahlaki pusula olacak? Donald, otur ve uydur" diye konuştu.

Buna karşılık Trump, "İğrenç, şişko paçoz" diye hitap ettiği O’Donnell’ın televizyonaki her girişiminin bir fiyasko olduğunu, çıkardığı derginin felakete dönüştüğünü söyledi ve O’Donnell’ı mahkemeye vererek "şişman poposundan biraz para koparacağını" belirtti.

Trump, bütün TV kanallarında boy gösterdi, özel uçağıyla Florida’ya uçarken bile CNN’in "Larry King Live" programıyla bir telefon bağlantısı kurdu. Trump, Rosie O’Donnell’ın Tara Conner’den "hoşlandığını" ve tacı kendisinin vermeyi arzuladığını bile iddia etti.

Lezbiyen olan O’Donnell, birkaç yıl önce partneri Kelli Carpenter ile evlenmişti. Ancak, bu eşcinsel evlilik daha sonra geçersiz sayıldı. Rosie O’Donnell, Carpenter için "karım" ifadesini kullanıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!