Almanya’nın konuştuğu Türk... Soyguncuları paspasla kovaladı

Güncelleme Tarihi:

Almanya’nın konuştuğu Türk... Soyguncuları paspasla kovaladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2023 07:00

Almanya’nın Köthen kentinde market işleten Murat Aydın, dükkânına giren biri bıçaklı diğeri silahlı maskeli iki soyguncuyu paspasla kovaladı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 20 yıldır Köthen’de yaşayan Murat Aydın’ın kentin merkezinde bir yıldır işlettiği markete 11 Nisan’da biri bıçaklı diğeri silahlı iki kişi soygun amacıyla girdi. Eline geçirdiği paspasla soyguncuları kovalayan Aydın o anları şöyle anlattı: “Dükkânın arkasındaki dinlenme odasında oturuyordum. Ön tarafta kadın çalışanlarımız hizmet veriyordu. Saat 11.00 sularında bir gürültü duydum, bağrışma sesleri geldi. Kapıdan bakınca birinin elinde silah diğerinde bıçak olan iki kişi gördüm. Kadın çalışanı kolundan tutup tezgâhın arkasına çekiyordu. Hemen odadan fırladım, çalışanın elindeki süpürgeyi kaptığım gibi peşlerinden kovaladım. İkisi de kaçtı. Dışarıda birinin kafasına sopayla vurdum. Ama yakalayamadım.”

Olay sonrası hemen polise haber verdiklerini ifade eden Aydın, soyguncuların 20 ila 30 yaşlarında olduğunu tahmin ettiklerini, ancak yüzleri maskeli olduğu için kimliklerini tespit edemediklerini belirtti. Aydın, geçen haftalarda da benzer şekilde iki hırsızın büyük bir market zincirinin yakınlardaki şubesini soyduğunu ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!