8 aylık bebeğini emzirirken öldürdü... Cinayet şüphesi ile tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

8 aylık bebeğini emzirirken öldürdü... Cinayet şüphesi ile tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2022 14:26

29 yaşındaki anne 8 aylık kızını emzirirken bebeğinin boğulduğunu fark etti. Ekipler olay yerine geldiğinde cansız halde buldukları minik Melani için soruşturma başlattı. Anne çocuğunu boğmak suçundan tutuklandı.

Haberin Devamı

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleşen olay akıllara durgunluk verdi. 29 yaşındaki Celina Juarez 8 aylık kızını emzirirken boğarak öldürdü.

İddiaya göre kızının beslenme sorunları olduğu için bebeği göğsüne bastırarak emzirebiliyordu. 8 aylık Melani 10 dakika boyunca annesinin göğsünde çırpındığı ve ayakları ile annesini iterek kurtulmaya çalıştığı söylendi. Olay ardından annesini arayan Celina’nın annesinin 911 yardım hattını araması ile eve giden kardeşinin boğulan yeğenine 10 dakika boyunca kalp masajı yaptığı ortaya çıktı.

8 aylık bebeğini emzirirken öldürdü... Cinayet şüphesi ile tutuklandı

ŞÜPHELİ İFADELER

Ekipler gelmeden önce annenin Melani’nin ikizi olan Zari’yi de boğma girişimine kalkıştığı iddiası da dosyada yer aldı.

Haberin Devamı

Polisler geldiğinde, baygın halde buldukları minik Melani hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi. Polis yaptığı soruşturma ardından genç annenin şüpheli ifadelerine dayanarak tutuklama kararı almıştı. Ardından açılan davada mahkeme Celina’nın tutuklanmasına karar verdi.

ARKADAŞLARI SAHİP ÇIKTI

Arkadaşları ve akrabaları, Celina’nın hapis cezasına değil psikolojik yardımına ihtiyacı olan ve yasal savunması avukat parası toplayan bir anne olduğu konusunda sosyal medyada kampanya başlattı.

Celina’nın kocası Artemio Juarez, olayın bir zayıflık anında meydana geldiğini ve karısının trajik koşulların kurbanı olduğunu söylerek, “Onu tanıyanlar bilir, karakterinde böyle bir canilik yoktur. Tüm hayatını çocuklara adadı ve hayatı çocuklarımız ve ailemiz etrafında dönüyor.” dedi.

Yakın arkadaşı Michael ise, "Olayın emmede zorluk yaşayan bir annenin çaresizliği ve endişesi" olarak ifade etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!