17.5 milyonluk soygun

Güncelleme Tarihi:

17.5 milyonluk soygun
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 00:39

Ünlü film festivaline sayılı günler kala, Cannes büyük bir soygunla gündeme geldi. Kentteki bir kuyumcuya giren silahlı 4 soyguncu, 17.5 milyon Euro’luk mücevher ve saat çaldı. Soyguncular, izlerini kaybettirmek için kaçtıkları aracı da yaktı.

Haberin Devamı

Fransa’nın Cannes kentinde bir kuyumcuda gerçekleşen silahlı soygunda toplam değeri 17.5 milyon Euro’yu bulan mücevherler ve pahalı saatler çalındı.
Soygun, 13 Mayıs’ta başlayacak Cannes Film Festivali’ne kısa bir süre kala gerçekleşti. Kente gelecek ünlüler nedeniyle pek çok kuyumcu dükkânı vitrinlerini en pahalı takılarıyla donatmıştı.

Görgü tanıkları, maskeli üç soyguncunun silahlarla dükkânı bastığını, bir kişinin de dışarıda çevreyi gözetlediğini anlattı.

DÜŞENLERİ ALMADILAR

Dükkândan çıkarken bazı saatleri yere düşüren soyguncular, olay yerine geldikleri lüks otomobille kaçarak kayıplara karıştı. Daha sonra yakılmış halde bulunan otomobilin de, mart ayında çalındığı tespit edildi.17.5 milyonluk Euro’luk soygunun ardından çevredeki ve dükkândaki güvenlik kamerası kayıtları incelemeye alındı.

Haberin Devamı

Fransız polisi, 2013 yılında da aynı bölgedeki Carlton Oteli’nden 40 milyonluk Euro’luk mücevher soygunu yapan bir kişiyi yakalayamamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!