Drogba’nın eşi polislik oldu

Güncelleme Tarihi:

Drogba’nın eşi polislik oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2009 00:00

Fildişi Sahili’nin yıldız futbolcusunun millilerimize gol attığı gece, Londra’daki hamile eşi işten ayrılan temizlikçileri ile 1000 TL yüzünden kavga etti.

DIDIER Drogba’nın Türkiye’ye son dakikada gol attığı gece, Londra’daki evinde hamile eşi temizlikçi kadınla polislik oldu. Ünlü futbolcunun 4 milyon Sterlin’lik (yaklaşık 9.3 milyon TL) malikanesinde çalışan 32 yaşındaki Candy Price, çiftin aşırı istekleri ve alacağı 430 Sterlin’i (yaklaşık 1000 TL) alamadığı için iki gün önce işi bıraktı. Drogba’nın eşi Lalla Diakite, işten ayrıldıktan bir gün sonra parasını istemeye gelen temizlikçiyle kavga etti.

Price bir arkadaşıyla Surrey’deki evin karşısında otomobil içinde bekleyince, üç çocuk annesi Lalla polis çağırdı. Chelsea’den haftada

115 bin Sterlin (yaklaşık 268 bin TL) maaş alan Drogba’nın bir sözcüsü, "Temizlikçiye Drogba’nın bir borcu yoktu. Hamile olan ve fazla İngilizce bilmeyen Lalla, kocası milli maçta Türkiye’de olduğu için evinde yalnızdı. Temizlikçi kadın dışarda otururken tehditler savurdu. Kapıya vurdu. Lalla korkup polis çağırmak zorunda kaldı. Polis parasını vermeleri tavsiyesinde bulundu. O da çeki verip gönderdi" dedi. Price ise "Drogba’nın karısı çeki postayla göndereceğini söyledi. Adresimi bilmediğini biliyordum. Chelsea Kulübü’nden iki görevli gelip gitmemi istediler. Sonra polis geldi. Durumu izah ettim. İçeri gittiler, 20 dakika sonra 430 Sterlin’lik çekle geldiler. Haftada 100 bin sterlinden fazla kazanan birinin 430 Sterlin alacağımı almak için beni bu kadar uğraştırmasına çok kızdım" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!