Doç. Dr. Abdullah Erdoğan: Dalkılıç son derece iyi

Güncelleme Tarihi:

Doç. Dr. Abdullah Erdoğan: Dalkılıç son derece iyi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2010 15:13

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Abdullah Erdoğan, Yasemin Dalkılıç'ın acil serviste kontrol altında olduğunu belirterek, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Durumunda hiçbir problem yok. Son derece iyi kendisi. Rekor denemesi sırasında yaşaması muhtemel olan bir sorun büyür mü büyümez mi diye görmek için buraya gelmiş. Şu anda hiçbir şikayeti yok. Muayeneleri tamamen normal çıkmış durumda. Evine gönderilebilecek seviyede. Dünyayı ilgilendiren bir rekor denemesi yapacağı için herşeyden emin olmamız gerekir. Tüm organlarını değerlendirmemiz gerekir. Hocalarımız da zaten onu yapıyor. Kontrolleri bitince rekor denemesi için geri göndereceğiz. Hastanede yatmasını gerektirecek kötü bir muayene bulgusuna da rastlamadık. Buraya geliş şikayetleri arasında korkulabilecek, öksürmekle ağzından ve burnundan bir kan gelme şikayeti var. Bunu kendisi de teyit ediyor. Ama buraya geldiğinde biz böyle birşeye rastlamadık. Önceden birkaç kez grip geçirdiğini söylemiş. Belki bunlara, belki rekor denemesine bağlı. Derinlere dalıyor, tuzlu su yutuyor. Bu tür olaylarda tahriş nedeniyle de olsa böyle şeyler olabilir. Bu provalarda yaşanabilecek bir olay. Bilgisayarlı tomografisi çekilecek. Onun da normal olmasını bekliyoruz."

Haberin Devamı

'DALIŞLARA GERİ DÖNEBİLİR'

Gazetecilerin Dalkılıç'ın yarın dalış yapıp yapamayacağını sorması üzerine Erdoğan, "Filmleri çıktıktan, tüm iç organları değerlendirdikten sonra bu net biçimde söylenir. Ama ilk muayene bulgusuyla kendisinin iyi olduğunun görülmesi sebebiyle dalışlara geri dönebileceğini söyleyebiliriz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!