Dinçkök otelci oldu

Ayşegül Dinçkök, yakın arkadaşları Melek Manisalı, Füsun Yönder ve Fügen Başarır ile birlikte Maki Otel’in işletmeciliğini üstlendi.

Haberin Devamı

2000 yılında Bodrum-Göltürkbükü’nde hizmet vermeye başlayan Maki Otel’i yeni sezonda, Avusturya Lisesi’nde okudukları dönemden beri arkadaş olan Ayşegül Dinçkök, Melek Manisalı, Füsun Yönder ve Fügen Başarır işletecek. Dört arkadaş, kendine ait iskelesi, muhteşem manzarası ve doğayla dost mimarisi ile ayrıcalıklı bir yere sahip olan oteli dünyanın en iyi butik otelleri arasına sokma hedefiyle çalışmalara başladı bile.
 
Titizlikle elden geçirdikleri otelde dünya jet-set’ini de ağırlamayı hedefleyen işletmeciler, yeni sezonda rezervasyon yaptıran müşterilerin havaalanından otele ulaşımını sağlayacak. Konukların isteği doğrultusunda, Bodrum yarımadasında çevre ve tekne gezileri gibi alternatif etkinlikler organize edilecek, trekking turları düzenlenecek. Otel bünyesinde bulunan İtalyan restoranı Makitalia, yeni sezonda İtalyan bir danışman ile öğlenleri light mönüler, akşamları ise Türk ve dünya mutfağının çok özel lezzetler ile damakları tatlandıracak. Kahvaltıyı Bodrum yarımadasında yetiştirilen organik ürünlerle yapacak olan konuklar, öğle yemeklerinde de snack bar ve Maki Restaurant mönülerinin dışında organik ürünlerle hazırlanmış açık büfeden faydalanabilecek.

Hillside’da festival

Haberin Devamı

Antalya’daki Hillside Su Hotel, Türkiye’de ilk defa bu yıl düzenlenecek SunSplash Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. 3-10 Mayıs günleri arasında düzenlenecek festival, İngiltere’nin en ünlü DJ’leri Jamie Lidell, Gilles Peterson, Norman Jay, Phil Asher, DJ Cliffy ile Türkiye’den Baba Zula, Fuchs, Baris K. ve Kiwi’yi bir araya getirecek.

Uzun Ailesi’nin bebek sevinci

Halkla ilişkiler şirketi Lobby’nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ünal Uzun ve ailesini tatlı bir heyecan sardı. Çünkü Ünal Bey’in gelini Funda Hanım, 24 Nisan günü ilk bebeğini dünyaya getirdi. Ömer-Funda Uzun çifti, bebeklerine Can adını verdi. Şimdi Ünal Bey dede, Ömer Bey ise baba olmanın sevincini yaşıyor.

‘Şah’ane fikirler

Yıllardır estetik ve sağlık sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Şah Yaycı, “İde-Al Şahane Fikirler” adında bir şirket kurdu. Yaycı, bu şirketle estetik kliniklerine, hastanelere, doktorlara ve kozmetik firmalarına danışmanlık hizmeti verecek. Estetikle ilgili dünyadaki son trendleri takip eden ve bunları Türkiye’ye getiren Yaycı, “Birikimlerimi sektörün her alanına taşıyacağım” diyor. Yaycı, www.cellest.com.tr internet adresi üzerinden de hastalarla deneyimlerini paylaşacağını söylüyor.

Ateş’in yeni sevgilisi

Haberin Devamı

Ebru Akel’le yaşadığı aşkı noktaladıktan sonra ortalarda görünmeyen sigortacı Can Ateş’e önceki gece Mustafa Kemal Merkezi’nde rastladım. Dansçı Nejla Y. Yatkın’ın Dünya Dans Günü nedeniyle sergilediği, uluslararası platformda başarılar kazanmış Broadway şovu “Mata Hari’yi Yeniden Yaratmak”ı izlemeye gelmişti. Ateş’in yanında, yeni sevgilisi Selin Ortaç da vardı. Duyduğuma göre, Ateş ve Ortaç ortak arkadaşları vasıtasıyla tanışmış, iki hafta önce de ilişki yaşamaya başlamışlar.

Yazarın Tüm Yazıları