Didin eski takımına yenildi

Güncelleme Tarihi:

Didin eski takımına yenildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2010 22:39

Almanya Beko Basketbol Ligi ikinci hafta maçında antrenör Murat Didin, Türk sponsorlarının desteğindeki yeni takımı Gloria Giants Düsseldorf ile eski takımı geçen yılın kupa ve lig finalisti Frankfurt Deutschebank Skyliners' 58-43 yenildi.

Sezonun ilk maçında geçen hafta deplasmanda 96-70'lik ağır yenilgiyle kapayan Murat Hoca'nın takımı Gloria Düsseldorf oynadığı ikinci maçtan da eli boş döndü.

FRANKFURT'TA ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Frankfurt Höchst Ballsporthalle'de Frnankfurtlu taraftarlar tarafından alkışlarla karşılanan Murat Didin zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Düsseldorf ilk üç dakikayı 6-0, ilk altı dakikayı ise 9-3 önde geçti. İlk yarıyı 14-9 önde kapayan Düsseldorf karşısında Murat Didin'in eski talebeleri ikinci periyotta dengeyi sağladı ve 17'lik skor üstünlüğü elde edip farkı iki sayıya kadar indirdi: 21-23.

SAYI ÜRETMEKTE ZORLUK ÇEKTİLER

Her iki takımında sayı üretmekte zorluk çektiği karşılaşmada Gloria Giants Düsseldorf üçüncü periyotta durunca Frankfurt coştu . Frankfurt Pascal Roller ve Muurinen ile bulduğu sayılarla farkı açtı ve üçüncü periyotta skor 36-30 oldu.

Formalarının göğüsünde Türk Hava Yolları, arkasında ise Glmoria Giants yazılı Düsseldorf üçüncü periyotta defansta da başarılı olamadı. KcKinney ve de Mello ile üst üste sayılar bulan ev sahibi Frankfurt salondan 58-43'lük galibiyetle ayrıldı.

FRANKFURT'A TEBRİK

Frankfurt'ta sadece KcKinney 10 sayı ile çift haneli sayıya ulaşıp takımının en skorerei olurken, Gloria Düsseldorf'ta ise en skorerler Haynes (12), Famutimi(10) oldu. Yardımcısı Engin Gençoğlu ile birlikte takımda çok işler başarılması gerektiğini işaret eden Head Cooch Murat Didin "Maça iyi girdik, ama sayı üretmekte zorluk çekince sahadan yenilgiyle ayrıldık. Frankfurt'u tebrik ederim. Haklı bir galibiyet aldılar. Bize gelince yeni bir ekip kurduk. Biraz zamana ihtiyacımız var. Frankfurtlu taraftarların huzurunda oynamak heyecan verdi" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!