Didin eski takımına karşı

Güncelleme Tarihi:

Didin eski takımına karşı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2010 10:43

Türk Antrenör Murat Didin yeni takımı Gloria Giants Düsseldorf ile deplasmanda eski takımı Frankfurt Deutschebank Skyliners'in konuğu olacak.

Haberin Devamı

Bugün Frankfurt Höchst Ballsporthalle'de oynanacak olan karşılaşma saat 15.00'de başlayacak.

Almanya Beko Basketbol Ligi'nin ikinci haftası ilginç bir karşılaşmaya sahne olacak. Türk Head Koç Murat Didin, Türk sponsorlarının desteğindeki yeni takımı Gloria Giants Düsseldorf ile eski takımı geçen yılın kupa ve lig finalisti Frankfurt Deutschebank Skyliners'e konuk olacak. Sezonun ilk maçında geçen hafta deplasmanda 96-70'lik ağır yenilgiyle kapayan Murat Hoca'nın takımı Düsseldorf'u bugün zorlu bir Frankfurt deplasmanı daha bekliyor.

FRANKFURT'TA İLK MAÇTA YENİLDİ

Frankfurt Höchst Ballsporthalle'de saat 15.00'de başlayacak karşılaşmada Frankfurt ekibinde ise Murat Didin'in eski ekibinden çok az sayıda bir basketçi yer alıyor. Sezon başında da Gloria Giants Düsseldorf 'un başına geçen Murat Didin ve yardımcısı Engin Gençoğlu'nu eski kadrosundan sadece kaptan Pascal Roller, Marius Nolte, McKinney ve de Mello bekliyorlar. Frankfurt Deutschebank Skyliners'de sezona Oldenburg'da 70-67'lik az farklada olsa bir yenilgiyle başladı.

Haberin Devamı

DİDİN "HAK EDEN KAZANSIN"

Bremerhaven'de yeni takımı Düsseldorf ile Almanya Beko Basketbol 1. Ligi'nde hoca olarak en ağır bir yenilgiyle karşılaştığnı söyleyen Murat Didin "O maç tam bir felaketti. Ama ilk maçı artık unuttuk, Frankfurt'ta bambaşka bir ruhla sahaya çıkacağız. Yeni bir ekip kurduk. Biraz zamana ihtiyacımız var. Ballsporthalle'de seyirciler zevkli ve centilmence bir maç izleyecekler. Frankfurtlu taraftarların huzunda oynamak heyacan verici. Hak eden kazansın " diyerek temkinli konuştu. Frankfurt kaptanı Pascal Roller'de "Taraftarlarımıza eski hocamıza karşı alacağımız galibiyet hediye etmek istiyoruz. İyi bir taktisyen olan Murat Didin karşısında ama işimiz kolay olmayacak" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!