Devler eşleşti

Güncelleme Tarihi:

Devler eşleşti
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda geçen yılın şampiyonu B. Dortmund (Almanya) ile İspanya'nın ünlü kulübü R. Madrid, Juventus (İtalya) ile de Monaco (Fransa) yarı finalde karşı karşıya gelecek...

Avrupa Kupaları'nda yarı final kuraları dün İsviçre'nin Cenevre kentinde çekildi. Şampiyon Kulüpler'de geçen yılın şampiyonu Borussia Dortmund (Almanya), Real Madrid (İspanya) ile, Juventus (İtalya) da Monaco (Fransa) ile eşleşti. Şampiyon Kulüpler'de yarı final ilk maçları 1 Nisan'da İtalya ve İspanya'da rövanşları ise 15 Nisan'da oynanacak.

Kupa Galipleri Kupası'nda çeyrek finalin en çok gol atan takımı Vicenza (İtalya), İngiltere temsilcisi Chelsea ile, Alman ekibi Stuttgart ise Rusya temsilcisi Lokomotif Moskova ile karşılaşacak. 2 Nisan'daki yarı final ilk maçları İtalya ve Almanya'da 16 Nisan'daki rövanşlar ise İngiltere ve Rusya'da yapılacak.

UEFA Kupası'nda ise yarı final eşleşmeleri Atletico Madrid (İspanya)-Lazio (İtalya) ve Inter (İtalya)-Spartak Moskova (Rusya) şeklinde oluştu. UEFA Kupası yarı final ilk maçları 31 Mart, rövanşları ise 14 Nisan'da oynanacak ve bu kupada da finalistler belli olacak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!