Derincespor'dan transfer atağı

Güncelleme Tarihi:

Derincespordan transfer atağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2013 13:39

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, gelecek sezon için 6 futbolcu transfer etmeyi planladıklarını söyledi.

Kadınlar Futbol 1. Ligi'nde mücadele eden Derince Belediyespor'un Antrenörü Hasan Alemdaroğlu, gelecek sezon için en fazla 6 futbolcu transfer etmeyi planladıklarını söyledi. Alemdaroğlu, yaptığı açıklamada, kadrolarındaki 2 önemli futbolcunun başka bir takıma transfer olduğunu belirterek, gelecek sezonun kadro yapılanması doğrultusunda transfer çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.

Eksik gördükleri mevkilere transfer yapacaklarını dile getiren Alemdaroğlu, "En fazla 6 futbolcuyu bünyemize katmayı düşünüyoruz. Gelecek sezon Kadınlar 1. Ligi'nde ilk 3 arasında yer almayı hedefliyoruz. İnşallah bu hedefimize ulaşırız. İyi bir altyapıya sahibiz. Buradan hem milli takıma hem de takımımıza yetenekli futbolcular yetiştireceğiz" şeklinde konuştu. Alemdaroğlu, yeni sezon hazırlıklarına gelecek ay başlayacaklarını anlatarak, yapacakları kamp çalışmalarıyla lige en iyi şekilde hazırlanacaklarını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!