Derin: İkinci tur için avantajlıyız

Güncelleme Tarihi:

Derin: İkinci tur için avantajlıyız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2013 11:57

Yıldız Erkek Milli Takım Antrenörü Mustafa Derin takımının Avrupa Şampiyonası ilk turunda gösterdiği mücadeleyi değerlendirdi.

Haberin Devamı

Ay Yıldızlılarımız, Yıldız erkekler Avrupa Şampiyonası’nda yer aldığı B Grubu’nu yenilgisiz lider tamamlayarak ikinci tura yükseldi.

Kırmızı Beyazlıların Antrenörü Mustafa Derin, Millilerimizin ilk turdaki performansını değerlendirirken, “Takım olarak iyi durumdayız. İlk turdaki hedef maçımız Almanya ile oynadığımız maçtı ve bunu da iyi oynayarak kazanınca takımdaki moraller de yükseldi. Arkasından kazandığımız Litvanya maçı ile ikinci tura iki galibiyet taşıyarak çıktık ve önemli bir avantaj elde ettik” dedi.

Yunanistan, İspanya ve Rusya takımları ile E Grubu’nda yoluna devam edecek olan Yıldız Milliler ikinci turdaki ilk maçını bu akşam 18:45’te Rusya, ile oynayacak. Bu tur ile ilgili olarak da görüşlerini dile getiren Derin, “Rusya ile denk bir takımız. İyi oynayarak kazanmak ve çeyrek finali garantilemek istiyoruz. Az önce de söylediğim gibi oyuncularımın moralli olması önemli çünkü bu yaş kategorisinde motivasyon için bu şart. Diğer taraftan da maç kazanmaktan daha önemli ve beni sevindiren şey, bu takımdan gelecek yıllarda A Milli Takım kadrosunda görebileceğimiz potansiyelli oyuncular olması. Bu anlamda Furkan’ın geride kalan 3 maçtaki performansı da umut verici” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!