Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ne zaman bitecek ?

ASAT, Burhanettin Onat Caddesi'ndeki kazıların hemen ardından Metin Kasaboğlu Caddesi'nde çalışmalarına başladı.

Gürültü bir yana toz ile başımız dertte.

Caddedeki yoğun trafik nedeniyle toz yağmuru dinmek bilmiyor. Öyle ki, bazen nefes almakta bile güçlük çekiyoruz. Esnaf dükkanının kapısı açamıyor, vatandaşlar balkona çıkamıyor. Bu caddedeki çalışmalar ne zaman bitecek?

Gülsüm Korhan

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdürü Fatih Ünal, ‘‘Metin Kasaboğlu Caddesi'nde, İller Bankası bizim adımıza çalışma yapıyor. Çalışmalar biter bitmez Muratpaşa Belediyesi bu caddeyi asfaltlayacak’’ diye konuştu.

Otopark ücreti niçin farklı?

Antalya, dünya cenneti turizm merkezi diye övündüğümüz bir şehir. Kentin hemen her yerinde farklı konularda farklı ücret uygulamasıyla karşılaşmak bu açıdan bakıldığında çok üzücü.

Şehir içindeki otoparklarda ortalama 500 bin lira alınıyor. Ancak, Yat Limanı'na gittiğinde durum değişiyor. Burada otopark ücreti 1 milyon lira. Bu, kendimiz adına oldukça kötü örnek teşkil ediyor.

Hasan Konuşkan

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Şehir içindeki otoparklarla ilgili denetimlerimiz sürüyor. Fiyat farkı olup olmadığı ve fiş verilip verilmediği kontrol ediliyor. Yat Limanı'ndaki otoparkı Defterdarlık ihale ile kiralamıştır’’ dedi.

Hastane bahçesi temizlendi

Devlet Hastanesi bahçesindeki inşaat artıkları temizlendi. Semt sakinleri, hastane yetkililerinin duyarlı tavrıyla bahçenin kötü görünümden sıyrıldığını belirterek, ‘‘Hastanenin geniş bahçesi moloz tepeleriyle örtülüydü. Hastane içinde yapılan tadilat ve inşaat çalışmalarından artan bu kalıntılar görüntü kirliliğine neden oluyordu. Bir sağlık kurumuna yakışmayan manzaralar vardı. Gerekli temizliğin yapılması hepimizi sevindirdi’’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!