Derbi için heyecan dorukta

Güncelleme Tarihi:

Derbi için heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2014 11:46

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftası sezonun en kritik virajlarından birine evsahipliği yapacak. 42 puanla 2. sırada bulunan Beşiktaş, 41 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray'a konuk oluyor. Kazanan şampiyonluk yarışında hem rakibine karşı büyük bir avantaj elde edecek hem de 47 puanlı lider Fenerbahçe ile puan farkını azaltma avantajı yakalayacak. Derbi öncesi bütün gelişmeler ve detaylar dakika dakika hürriyet.com.tr'de olacak.

Haberin Devamı

Türk Telekom Arena'da saat 19:00'da başlayacak karşılaşma öncesinde evsahibi Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sabah saatlerinde 30 dakikalık bir taktik idmanı yaptı. Sarı kırmızılı ekip antrenman sonrasında maç saatine kadar konaklayacağı İstanbul Le Meridien Oteli'ne geçti.

DERBİ TAHMİNLERİ
Mesut Urgancılar 0-1, İbrahim Altınsay 2-3, Ertunç Soğancıoğlu 1-2, Adnan Dalgakıran 1-2, Ali Rıza Dizdar 2-3, Kenan Başaran 2-2, Hayrettin Demirbaş 1-0, Murat Yalçındağ 2-0, Ali Haşhaş 2-1, Niyazi Yelkencioğlu 2-1, Nihat Doğan 3-1

Beşiktaş ise maç saatine kadar Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde olacak. Takım saat 10:00'da güne başladıktan sonra kahvaltı yaptı ve tesislerde hafif bir yürüyüş gerçekleştirdi. Siyah beyazlı ekibi ise taraftarları derbi için yolcu edecek. Taraftarlar saat 14:00'da tesislerin önünde toplanmaya başladı. Taraftarlar takımlarına stadyuma kadar eşlik edecek.


SAAT 17:00... BEŞİKTAŞ KAFİLESİ YOLA ÇIKTI
Saat 17:00 itibarıyla siyah beyazlı ekibin takım otobüsü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden stadyuma gitmek için yola çıktı.


BAŞKAN ORMAN ÖNCE BASKET SONRA FUTBOL MAÇINDA
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu öğle saatlerinde Levent'teki bir kebapçda toplandı. Yemekte marşlar söylendi ve yüzler gülüyordu.

Beşiktaş Başkanı ve yöneticiler daha sonra erkek basketbol takımının Pınar Karşıyaka'yı Akatlar'da ağırladığı karşılaşmanın devre arasında protokol tribünündeki yerini aldı. Ahmet Nur Çebi ve siyah beyazlı yönetici arkadaşlarıyla Beşiktaş basketbol takımına destek veren Orman'ın karşılaşmanın ardından yöneticilerle birlikte Türk Telekom Arena'daki Galatasaray derbisine gideceği öğrenildi.


MANCINI'NİN KARARSIZLIĞI... EBOUE Mİ HAJROVİC Mİ?
Beşiktaş derbisinde tribüne göndereceği 3 futbolcuyu belirlemişti. İtalyan teknik adam yabancı sınırına takılacak son oyuncuyu belirlemek içinse mesai harcıyor. Eboue ve Hajrovic arasında karasız kalan Mancini, bu iki futbolcusunda birini yaklaşık 2 saat sonra kadrodan çıkartacak...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!