Denizlispor toz duman

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor toz duman
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2008 00:00

Güvenç Kurtar, Yusuf, Zafer ve Caner’den sonra Hasan Yiğit, Gökhan ve kaleci Bulut’u kadrodan çıkardı. Kurtar’a ateş püsküren Yusuf, Tümer’in takımı Larissa ile görüşüyor.

EKONOMİK kriz, antrenman boykotu, başkan Ali İpek’in istifasıyla sarsılan Denizlispor’da sular durulmuyor. Bu akşam deplasmanda Trabzonspor’la karşılaşacak yeşil siyahlı ekipte teknik direktör Güvenç Kurtar’ın kaptan Yusuf, Zafer ve Caner’i maç kadrosundan çıkarması şok etkisi yaratırken, arkadaşlarına sahip çıkan Hasan Yiğit, Gökhan ve kaleci Bulut, Trabzon’a gitmek istemediklerini bildirince kadrodan çıkarıldı.

Kulübe yakın çevreler başta Selahattin ve kaleci Souleymanou olmak üzere pekçok oyuncunun kadro dışı kalan futbolculara destek için kadrodan çıkmak istediğini ancak başkan Ali İpek’in, "Trabzon’a gitmeyenin canını yakarım" tehdidi üzerine geri adım attığını öne sürdü.

Kratochvil ve Bülent sakat, Moreira ise cezalı olduğu için Denizli’de kalırken, yeşil siyahlı ekip Trabzon deplasmanına 9 eksikle gitmiş oldu.

9 eksikle gittiler

Kaptan Yusuf, Güvenç Kurtar’ın, "Kafası rahat olmadığı için kadroya almadım" sözlerine tepki gösterdi. "Açık açık kadro dışı bırakıldık" diyen tecrübeli futbolcu, "Hocaya tavır aldığımız için böyle oldu. Ama kimin delikanlı olduğunu, kimin olmadığını gördük" şeklinde konuştu. Önümüzdeki sezon askerlik sorunu yaşayacak olan Yusuf’un Tümer Metin’in forma giydiği Yunanistan’ın Larissa takımı ile görüştüğü öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!