Denizlispor: 0 - Fenerbahçe: 0

Güncelleme Tarihi:

Denizlispor: 0 - Fenerbahçe: 0
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2006 21:56

Haberin Devamı

Vestel Manisapor'u yenerek liderlik koltuğuna oturan, Gaziantepspor karşısında farka giden Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon 1-1 berabere kalarak ezeli rakibi Galatasaray'a şampiyonluğu kaptırdığı Denizli'de bu sezon da çok önemli 2 puan bıraktı (0-0).

Denizlispor'da Yusuf akıllı futboluyla alkış alırken, sarı-lacivertlilerde Alex, Tümer ve Deivid beklenenden çok uzak bir futbol sergiledi. 85. dakikada Adriano'nun vuruşu direkten döndü.

25. dakikada yaklaşık 60 metre top süren Yusuf, çizgiye kadar indi. Ceza sahası içinde hiçbir arkadaşını göremeyen Yusuf'un vuruşunda top yan ağlarda kaldı.

28. dakikada Appiah'ın ceza sahası çizgisi üzerinden yaptığı sert vuruşta, top direğin dibinden auta gitti.

31. dakikada Yusuf'un güzel ortasını Hüseyin göğsüyle indirdi. Serhat'ın bekletmeden vuruşunda kaleci Volkan'ı geçen top auta gitti. 

42. dakikada soldan kullanılan köşe atışında, Tuncay'ın kafa vuruşunu kaleci Süleyman çizgi üzerinde kontrol etti.

58. dakikada Uğur Boral'ın ortasında Tuncay'ın indirdiği topa ceza sahasında hiçbir futbolcu dokunamadı.

73. dakikada ceza sahasında Edu'nun göğsüyle kontrol etmek istediği top eline çarptı. Denizlisporlu futbolcular ve yedek kulübesi penaltı beklerken, hakem 'devam' dedi.

79. dakikada Fenerbahçe, keleci Volkan ve savunmanın üst üste yaptığı hatalar nedeniyle zor anlar yaşadı.

85. dakikada Yusuf'un güzel ortasında, Adriano'nun rakibine rağmen düşerken vuruşunda, kaleciyi geçen top direkten döndü.

89. dakikada Fenerbahçe'nin soldan kullandığı köşe atışında, Lugano'nun kafa vuruşu Süleyman'ın kucağında kaldı.

DENİZLİSPOR: 0 - FENERBAHÇE: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Nihat Mızrak
Denizlispor: Süleyman Küçük, Ahmet, Kratochvil, Erman, İbrahim Çelik, Bülent (Dk. 69 Süleyman Görgün), Abraham, Serhat, Fatih Yiğen (Dk. 88 Fatih Egedik), Yusuf, Hüseyin (Dk. 66 Adriano)
Fenerbahçe: Volkan, Önder, Lugano, Edu, Uğur, Tuncay, Deniz (Dk. 75 Aurelio), Apiah, Tümer, Alex (Dk. 74 Mehmet Yozgatlı), Deivid (Dk. 63 Kezman)

NOTLAR

ATATÜRK ANITI'NA FENERBAHÇE ÇELENGİ KONULDU

Fenerbahçe Kulübü, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 68. yıl dönümü nedeniyle Denizli'deki 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerine çelenk gönderdi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Adalet Komisyonu Başkanı Tahsin Durmuşoğlu ve Denizli Barosu Başkanı Adil Demir, çelenkin önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Sarı-lacivertli futbolcular Atatürk'ün 68. ölüm yıldönümü nedeniyle sahaya üzrerinde, "Senin yolunda ilerliyoruz" yazılı bir pankartla çıktılar. Sarı-lacivertli ekibin bu davranışını Denizlisporlu taraftarlar da alkışladılar.

GEÇEN SEZON HATIRLATILDI

Denizlispor-Fenerbahçe maçı öncesi, geçen sezon oynanan ve Fenerbahçe'yi şampiyonluktan eden karşılaşma sık sık hatırlatıldı. Ancak, maç öncesi 2 takım taraftarları arasında gerginlik yaşanmadı. Denizli'ye gelen sarı-lacivertli taraftarlar, kent girişindeki arama noktalarında durduruldu. Otobüsler ve taraftarlar arandıktan sonra polis ekibi gözetiminde Atatürk Stadı'na getirildiler.

23 FUTBOLCU YİNE SAHADA

Geçen sezonun son haftasında yine Denizli'de oynanan maçtan toplam 23 futbolcu bu karşılaşmada da sahadaydı.

Haberin Devamı

Denizlispor'da Souleymanou, Bülent, Kratochvil, Yusuf, İbrahim Çelik, Abraham, İbrahim Ege, Serhat, Ahmet, Süleyman, Fatih Egedik ve Hüseyin, Fenerbahçe'de ise Rüştü, Semih, Önder, Ümit, Mehmet Yozgatlı, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex, Volkan ve Deniz ilk maçın heyecanıyla bu karşılaşmaya çıktılar.

KUŞ UÇURTULMADI

Maçta 750 polis, 100 jandarma ve 100 özel güvenlikçi görev yaptı. Stada girecek kişiler, üst araması yapılarak içeriye alındı. Maçın başlamasına 1 saat kala, stadın bulunduğu Kenan Evren Caddesi trafiğe kapatıldı.

Maç biletleri sabah saat 10.00'dan itibaren satışa sunuldu. Denizlispor Kulübü, sahte bileti önlemek için hologramlı biletler bastırdı.

Denizlispor'da Selahattin, Oliveira ve Moreira, Fenerbahçe'de ise Selçuk sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadılar. Zico, son haftaların formda ismi Deivid'e ilk 11'de yer verdi. Kezman ise yedek kaldı. Ümit Özat ve Aurelio'da yedek soyundu.

Zafer Katrancı Spor Tesisleri'nde oynanan PAF takımlar maçını Fenerbahçe 1-0 kazandı. Şemikler Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri'nde yapılan karşılaşmada tek golü Taha kaydetti.

Karşılaşma öncesi eski Başbakan Bülent Ecevit'in anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Haberin Devamı

Karşılaşmayı Denizli'nin yeni Valisi Hasan Canpolat, Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Denizlispor Başkanı Ali İpek ve Futbol Federasyonu Üyesi Turan Özen yan yana izlediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!