Denizli seriyi sürdürmek istiyor

Güncelleme Tarihi:

Denizli seriyi sürdürmek istiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2014 09:42

Tekden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, Mersin İdmanyurdu maçını kazarak galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Haberin Devamı

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'un teknik direktörü Özcan Bizati, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, camianın ortaya koyduğu kenetlenmenin kendilerine puan ve puanlar olarak dönmeye başladığını belirtti. Bu kenetlemenin ardından zorlu Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönmelerinin sevindirici olduğunu ifade eden Bizati, oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçına odaklandıklarını bildirdi.

Ligde 10 final maçı oynayacaklarını ve her maçı ayrı ayrı ele aldıklarını bildiren Bizati, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Her maçtan puan almamız gereken bir döneme girdik. Mersin maçından da mutlaka puan veya puanlarla ayrılmamız gerekiyor. Herkesin birbirini yenebildiği bu süreçte alt sıralarda bulunan takımlar da puan almaya başladı. Henüz düşme potasından uzaklaşmış bir takım değiliz ve galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz."

Öte yandan, tesislerinde yaptığı antrenmanla Pazar günü oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına başlayan yeşil siyahlı takımda hafif sakatlığı bulunan İlian Yordanov ayrı çalıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!