Değişim süreci içinde yaşıyoruz

İlginç gelişmeler, kuvvetli duygular ve sıradışı istekleri gerçekleştirmek için uygun bir gün. Öğrenmek istediğiniz her türlü bilgiye kolay ulaşacaksınız.

Fakat öğrendikleriniz karşısında şaşırabilir ve bugüne kadar bildiğiniz gerçekler değişebilir. Buna karşı hazırlıklı olmak gerekiyor. Zaten bir değişim süreci içinde yaşıyoruz. Ve gökyüzünün işaretleri bizi uyarıyor. Bu mesajları doğru değerlendirdiğimiz zaman hayatımız kolaylaşır. Tabii sadece doğru anlamak yetmez. Uygulamak için gayret göstermek gerekiyor ve en zor tarafı burası. Çünkü bir şeye alışmak çok kolay fakat alışkanlıklarımızı değiştirmek söz konusu olduğu zaman hiç de kolay olmadığını yaşarken anlıyoruz. Şimdi istemediğimiz alışkanlıklarımızı değiştirme zamanı.

Sarkacı nasıl kullanacağız?

Dünyanın salınımıyla senkron bir biçimde salınan sarkaç deneylerini yapanlardan gelen mektuplar beni heyecanlandırdı. Bunların arasında özellikle iki mektup çok ilginç. Benzer soruları sarkacı nasıl kullanacağımız?

Sarkaç, kuzey kutbunda saat yönünde dönerken, güney kutbunda saatin ters istikametinde döner. Ekvator üzerinde ise durur. Yani dünya ile uyumlu titreştiğiniz zaman, sarkaç buna uyum gösterir, size doğru cevap verir. Öncelikle bunu yakalamanız gerek. Kendinize özel sorularla basit testler yapabilirsiniz. Adınızı söyler, sarkacın salınımlarına bakarsınız. Sonra farklı bir isim söyleyip, yanlış cevaba verdiği tepkiyi kontrol edersiniz. Benzer testlerle kendinize salınımları ölçersiniz. Bu biraz emek ve gayret sonucu duyarlılığınız arttırırken sorularınıza cevap veren bir araca sahip olmuş olursunuz.

İkinci soru ise pek soru niteliği taşımıyor. Özlem Desenci Çanakkale’den yazıyor. ‘Babam radyesteziyle ilgili yaklaşık 10 yıldan beri uygulamalı olarak ilgileniyor. Yine yaklaşık olarak 60 kişilik bir sivil insiyatif grubu olarak bu araştırmalarını sürdürüyor. Sonuç olarak bu çalışmalar RADOHA’nın açılmasına sebep oldu. Radoha’nın açılımı radyasyonsuz doğal hayat! Bursa’da bir ilk. Satılan bütün ürünler sarkaçla kontrol edilip o şekilde satışa sunuluyor.’Bu çalışma çok ilginç. Ancak radyestezi ile kontrol edilen ürünler, sarkacı kullanan kişiyle bütünleşir. Fakat yine de çok merak ettim. Sizi arayacağım.

Bugün doğanlar

Aslında bu hafta demeliyim. Çünkü haftada bir gün bu çalışmaya yer veriyorum. Fakat günlerin, hatta saatlerin önemli olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle bugün doğanlar diyorum. Fakat sizlerden gelen mesajlar üzerine bu köşeyi çeşitlendireceğim.

Burada adının verilmesini istemeyen bir şirket kuruluşunu geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirmiş ve beni bilgilendirmiş. 26 Mart Cuma günü sadece sıradışı ve farklı ürünlerle ilgili çalışmalar için uygun bir gün idi. Şirket konusunu bildirmediği için bir yorum yapamıyorum. Şayet kendi alanınızda bir ilk iseniz, kuruluş için çok doğru bir zamanı seçmişsiniz. Yoksa, ortaklarınız ve iletişimde bulunduğunuz üçüncü kişilerle gerilimli günler sizi bekliyor.

Bugün doğanlar: Kendileriyle barışık, ne istediğini bilen, kuvvetli duygularıyla isteklerini gerçekleştirmeyi başaran, etkileme gücüne sahip kişiler olacaklar.

Bugün doğan şirketler: Hem ortaklarıyla, hem de kendi içlerinde sağlıklı ve güçlü iletişimler kurmayı başaracaklar. Ancak, gizlilik gerektiren konularda çalışacakları kişilere karşı tedbirli olmaları gerekiyor. Teknolojiyi kullanırken zorlanabilirler.
Yazarın Tüm Yazıları