Daldan dala

Gülşen, pardon yeni adıyla Gulshen, ’Yurtta Aşk Cihanda Aşk’ şarkısının klibi için ’Milyon Dolarlık Bebek’ filminden ilham almış ve "aşk temasının ne kadar güçlü olduğunu" işleyen klipte, boksör rolüne soyunmuş.

Tülay İbak’ın yönettiği klip için, Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi’nde, basketbol sahasının içine boks ringi kurulmuş veee: Gulshen, 20 dansçıyla birlikte üç ay boyunca koreografiye hazırlanmış.

Neye çalışıyorlar bu kadar, anlayan beri gelsin. Kaldı ki bu 20-30-40-150 dansçı ne işe yarar, o da ayrı bir muamma... Bir önceki klipte, 100 küsur, "Avrupa Şampiyonu" dansçı rol almıştı; klipte göre göre baygın bakışlarına zum yapılan Gulshen Hanım’ın suratını görmüştük... Bir de gölgede salınan birkaç tip işte... O klip için de Gülşen bilmem kaç ay dans dersi almıştı güya. Dans etmiş miydi? N’ayır... Daha doğrusu danstan ne anladığınıza bakar. Durduğun yerde kalça kıvırtmak için bilmem kaç ay ders almaya ne hacet? Şimdiki koreografiyi de merakla bekliyoruz. Aşkın gücünü yumruklarıyla ifade ederken, ne şekil figürler attıracak, göreceğiz. Aylarca koreografiye hazırlanmışlar!!! Bu ne bitmez lolodur, kimi kekliyorsunuz Doktor Erol Bey diye sormak ister deli gönül?

n Futbolu bıraktıktan sonra, memleketi İzmir, Narlıdere’ye yerleşen ve müteahhitlik yapmaya başlayan Ümit Davala, üç yıl sonra gerçekleşecek seçimlerde, Belediye Başkanlığı için AK Parti’den adaylığını koyacağını açıklamış. 2004 seçimlerinde de AK Parti için çalışmış ama o sırada maçları olduğu için orada bulunamadığından 4 bin oyla seçimi kaybetmişler. "Neden AKP" sorusuna, "En doğrusu AK Parti de ondan" diye cevap veriyor.

Neye göre? Kime göre? Ben olsam, bir daha düşünürdüm. Zira şiddetle umuyoruz ki Tayyip Erdoğan’ın "İzmir için ne derler bilirsiniz, fakat biz bu kanaati önümüzdeki seçimlerde değiştireceğiz" temennisi, ’gavur İzmir’de tutmayacaktır. İzmir, gavurdur, gavur kalacaktır. İzmir, Allah’ın izni ve seçmenin iradesiyle misyonunu yerine getirecektir.

n "Muz ortayı bulmuş, topu gole çevirmeden katiyen bırakmaz" demiştik; çok beklemek gerekmedi. Fuhuş Operasyonu’nun dumanı tüterken, álemlerin en püriten mankeni Tuğba Özay, tabii ki dile geldi: "Bu insanlar yüzünden mankenliğin ismine leke sürülüyor; bundan sonra bana manken demeyin, model deyin..."

Oldu... Biz onun yerine size ’Mafya babasının kadrolu elemanı" desek? Uyar mı?

n Sonuçlara itiraz etti gerçi ama bu satırların kaleme alındığı sırada, Berlusconi, İtalya seçimlerini, Romano Prodi liderliğindeki merkez sola karşı kaybetmiş görünüyor. Bizim sol partiler de çıkmaz ayın son seçiminde birleşmeyi başarırsa, darısı başımıza diyorum, başka bir şey demiyorum.

n Sanırım dün akşam, sağ kolumun üzerinde amuda kalkmış bir şekilde uyumuşum. Kolumu, omuz başından ısırarak koparmak istiyorum. Acı çekiyorum. Yüksek müsaadenizle, sessizce uzuyorum.
Yazarın Tüm Yazıları