"Daha iyi olacağız"

Güncelleme Tarihi:

Daha iyi olacağız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2010 10:13

Beko Basketbol Ligi'nde Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup eden Aliağa Petkim'in antrenörü Halil Üner, “Aliağa Petkim daha iyi olacak” dedi.

Üner, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, yeni transfer Gerald Fitch'in takıma alışma süresi yaşadığını, daha sonraki maçlarda iyi bir performans sergilemesini beklediği belirtti.

Takım olarak bundan sonra daha iyi olacaklarını dile getiren Halil Üner, “Son haftalarda takım olarak hep eksiktik. Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında Erdem dışında eksik oyuncumuz olmadan sahaya çıktık. Sezon içinde oyuncularımın iniş çıkışları olabilir. Ben oyuncularımın karakterlerine güveniyorum. Bundan sonrası bizim için daha iyi olacak. 2 oyuncu takviyesi daha yapacağız. Bu transferler ile birlikte kendi sahamızda galip gelen ve deplasmanda zor maç veren bir ekip olacağız” dedi.

Aliağa Petkim'den Barış Güney de önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, “Son haftalarda istemediğimiz sonuçlar alıyorduk. Ligdeki sıralama açısından da çok önemli bir karşılaşma oynadık. Takım olarak her geçen gün daha iyi olarak play-off hedefine doğru ilerleyeceğiz” diye konuştu.

-BABAOĞLU: “AZ HATA YAPAN KAZANDI”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Antrenörü Mete Babaoğlu ise karşılaşmayı az hata yapan takımın kazandığını belirtti.
Babaoğlu, “Kazanmaya ihtiyacımız olan bir maçtı. Zaman zaman maça ortak olmamıza rağmen yaptığımız hatalar sonucu maçı kaybettik. Az hata yapanın kazandığı bir maç oldu. Aliağa Petkim'i tebrik ediyorum” diye konuştu.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden Hazer Avcı da karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini, ancak yenilgi ile ayrıldıklarını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!