D Smart'ta futbol keyfi

Güncelleme Tarihi:

D Smartta futbol keyfi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 18, 2007 00:00

F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın oynayacağı tüm özel maçlar ile UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmaları sadece D Smart’tan yayınlanacak.

TÜRKİYE’nin en yeni ve en gelişmiş dijital platformu D Smart, kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Türk sporuna en çok yatırım yapan kuruluşlar arasında yer alıyor.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın yurt içi ve yurt dışında oynayacağı tüm özel maçlar ile UEFA Kupası karşılaşmaları ve Şampiyonlar Ligi ön eleme müsabakaları D Smart’tan yayınlanacak. Futbolseverler, 3 büyük kulübün temmuz ayı içinde oynayacağı özel karşılaşmaları ve 31 Temmuz’da başlayacak Avrupa maçlarını sadece D Smart’tan izleyebilecek.

D Smart, Süper Lig’den sonraki en önemli futbol organizasyonu olan Türk Telekom Lig A ve Voleybol Birinci Ligleri’nin ve ülkemizdeki tenis organizasyonlarının yayın haklarını elinde bulunduruyor.  Â

D Smart bünyesinde 3 büyük kulübün televizyon kanallarının yanı sıra D Spor ve Hipodrom TV de yer alıyor.

Feenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ın oynayacağı tüm özel maçlar ile UEFA Kupası ve Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmalarını sadece D Smart kutularına sahip olanlar izleyebilecek.

D Smart nerelerde satılıyor?

Yalnızca bir defaya mahsus bir ücret karşılığında Arçelik, Beko, Botech, Goldmaster, Next&NextStar veya Sunny marka uydu alıcıları satan bayilerde.

TV izlemeyi ücretsiz hale getirir. Uydu alıcınızı satın alırken ödeyeceğiniz miktar dışında sizden hiçbir aylık ödeme istenmez, evinize fatura gelmez.

Dijital ses ve görüntü kalitesi sunar.

Elektronik rehber özelliği ile televizyon izlemeyi daha keyifli ve kolay hale getirir.

Uydudakileri ve D Smart’a özel hazırlanmış kanalları, seçkin film ve dizileri izleme ayrıcalığını sunar.

İnteraktif kanallar sayesinde sizi merak ettiğiniz konularda güncel bilgilere ulaştırır.

Size üstün teknoloji sunar, CI Modülü sayesinde şifreli yayınları da izleme imkanı sağlar.

D Smart uyumlu dijital uydu alıcınız, her şartta piyasadaki tüm diğer uydu alıcıları gibi çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

D Smart nedir?

TELEVİZYON izlemeyi çok daha keyifli, kolay ve ücretsiz hale getiren bir dijital platform olan D Smart, uydu alıcısına ödenen miktar dışında aylık abonelik ücreti talep etmeden 100’den fazla kanalı evlere taşıyor. D Smart ile başta Türksat olmak üzere Türkiye’den takip edilebilen uydularda yayınlanan kanalların yanı sıra, sadece D Smart’a özel olarak hazırlanmış kanallar da ücretsiz olarak izlenebiliyor. Platform ayrıca, çeşitli oyunlara ve güncel bilgilere de interaktif hizmetler sayesinde kolay ve hızlı şekilde ulaşmayı mümkün kılıyor.

GS VE BJK’NİN D SMART’TAN YAYINLANACAK ÖZEL MAÇLARI

GALATASARAY’IN HAZIRLIK MAÇLARI:

10 TemmuzSalıAnderlecht

12 TemmuzPerÅŸembeB.Dortmund ya da Young Boys

15 TemmuzPazarKöln

18 TemmuzÇarşambaDüsseldorf

21 TemmuzCumartesiBochum


BEŞİKTAŞ’IN HAZIRLIK MAÇLARI:

15 TemmuzPazarHamburg

18 TemmuzÇarşambaDuisburg

20 TemmuzCumaDinamo Bükreş
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!