Cumhuriyet Kupası'nda şampiyonlar

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Kupasında şampiyonlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2013 13:05

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun Mersin'de düzenlediği Cumhuriyet Kupası müsabakalarında "havalı tüfek ve tabanca rekoru yarışları" yapıldı.

Haberin Devamı

Erdemli Atış Poligonunda düzenlenen yarışmanın birincileri şöyle:

Büyük erkekler: Ömer Akgün
Büyük kadınlar: Şırvan Yıldız
Genç erkekler: Nazmi Burak Yılmaz
Genç kadınlar: Hilal Ezgi Tarhan
Yıldız erkekler: Recep Aslan
Yıldız kadınlar: Şeyma Nur Koca

Takım yarışlarında ise genç erkekler kategorisinin birincisi MARGENÇ, büyük kadınlar kategorisinin birincisi Ankara Jandarma Gücü, yıldız kadınlar kategorisinin birincisi ise Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Nur Ala Aliş, yarışma sonunda takımlarına kupalarını, sporculara ise madalyalarını verdi. Aliş, burada yaptığı konuşmada, federasyon olarak gün geçtikçe güçlendiklerini söyledi.

Türkiye'ye yeni kupa ve madalyalar kazandırma adına çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Aliş, şunları kaydetti:

"Erdemli Atış Poligonu dünyanın üçüncü büyük atış poligonu. Burası bin 500 kişinin aynı anda trap-skeet, havalı tüfek ve tabanca atışlarını izleyebildiği dünyaca tanınan bir yer. 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli'ye kazandırılan poligon, Avrupa ve Türkiye'nin en büyük poligonu. Federasyon olarak biz bu değeri çok iyi kullanacağız ve burada geleceğin milli takım sporcularını yetiştireceğiz."

BAKMADAN GEÇME!