CSKA’nın korkusu Beşiktaş taraftarı

Güncelleme Tarihi:

CSKA’nın korkusu Beşiktaş taraftarı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:00

Rus rakibinin hocası Leonid Slutsky, “Beşiktaş seyircisi 90 dakika tezahürat yapıyor. Ernst ve Bobo’ya tedbir alacağız” dedi.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Ligi B Grubu’ndaki son maçında 8 Aralık Salı günü Beşiktaş’a konuk olacak CSKA Moskova, bu karşılaşmanın hazırlıklarını Antalya Belek’te kamp yaparak sürdürüyor. Kazandığı taktirde Devler Ligi’nde yoluna devam etme şansı bulunan Rus takımı, en çok BJK İnönü Stadı’nın atmosferinden, siyah beyazlı takımın iki yabancısı Bobo ile Ernst’ten çekiniyor.
Ernst ve Bobo tehlikeli
CSKA Moskova Teknik Direktörü Leonid Slutsky, “Bizim için çok önemli bir maç. Kaybedersek Avrupa yolumuz kapanacak. Beşiktaş seyircisinin takımına desteği müthiş. 90 dakika tezahüratı bırakmıyorlar. Statta çok ses çıkarıyorlar. Bu, Beşiktaş için artıdır. Ernst ve Bobo’ya tedbir alacağız” dedi.
Türk seyircisi ateşli
Daha önce F.Bahçe ile oynadıklarını hatırlatan CSKA Moskova’nın kalecisi Igor Akinfeev, “Türk takımlarıyla İstanbul’da maç yamak zor. Çünkü ateşli taraftarları var. Bşiktaş iyi bir takım. Zor bir maç olacak” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!