Coşturan sözler

Güncelleme Tarihi:

Coşturan sözler
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2011 00:00

F.Bahçe Başkanı, G.Birliği maçı öncesi İncek Tesisleri’nde oyuncularıyla toplantı yaptı. Özel hayatlarına dikkat etmelerini söyledi ve maçın önemine dikkat çekti. Devre arasında da futbolculara, “Hadi çocuklar, başarabilirsiniz” diyerek 3 puana motive etti.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE takımının başı ne zaman sıkışsa imdada yetişen ilk isim başkan Aziz Yıldırım oluyor. Ve Yıldırım Gençlerbirliği maçı öncesi ve devre arasında da bir hızır gibi yetişti, galibiyetin gizli kahramanı oldu.
Yıldırım, takımının kamp yaptığı Ankara’daki İncek Tesisleri’nde dün maçtan önce toplantı yaptı. Başkan toplantıda, “Şampiyonluğa yürürken, bazı arkadaşların gece çıktığını görüyorum. Özel hayatınıza dikkat edin. Bundan sonra gece hayatı olanı yakarım. Ciddiyet istiyorum. G.Birliği ve geriye kalan maçlar çok önemli” diyerek uyarılarda bulundu.  Ve kritik maçın ilk yarısında özellikle skor 2-0 olduktan sonra sarı lacivertli takım adeta durdu. Bu durumdan faydalanan G.Birliği’nin peş peşe gelen 2 golü, Fenerbahçeli oyuncuları bir anda demoralize etti. Soyunma odasına sıkıntılı giden takımının bu hali üzerine başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Ali Yıldırım, soyunma odasına indi.
Kocaman da uyardı
Burada, oyuncularına baba şefkati ile yaklaşan Aziz Yıldırım, takıma moral verdi. Futbolcularına, “Hadi çocuklar, başarabilirsiniz. Daha iyi mücadele edin” diyen Yıldırım’ın bu tavrı üzerine, Fenerbahçe maçın ikinci yarısına fırtına gibi girdi. İlk yarıdaki futboldan çok daha farklı bir şekilde, tüm sahaya hakim olan ve Gençlerbirliği’ne karşı mükemmel bir performans sergileyen sarı lacivertliler, üst üste bulduğu 2 golle maçı koparttı. Arka arkaya gelen bu gollerle kendilerine de Aziz Yıldırım’ın güvenini de boşa çıkartmadılar.  Öte yandan devre arasında Aykut Kocaman da oyuncularını uyarırken, ilk yarının son 20 dakikasındaki futboldan mennun kalmadığını ve toparlanmaları gerektiğini söylediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!