Ciritte 53 maç yaptılar, hiç kaybetmediler

Güncelleme Tarihi:

Ciritte 53 maç yaptılar, hiç kaybetmediler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2012 11:39

Yaptıkları karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen Erzurum Atlı Spor Kulübü, Denizli'de düzenlenen Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası dörtlü finallerinde rakiplerini geride bırakarak 5'inci kez Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşıyor.

Kulüp başkanı İrfan Dedeoğlu, yaptığı açıklamada, Denizli'deki Türkiye şampiyonasında rakip tanımadıklarını, bu şampiyonada birincilik aldıklarını söyledi.

Hedeflerinin şampiyonluk sayısını 14'e çıkartmak olduğunu belirten Dedeoğlu, “Şampiyona biteli kısa süre geçti ama biz burada sporcularımızla yine çalışmalara devam ediyoruz. Hiç durmadan çalışarak, şampiyon olacağımıza her zaman inandık” dedi.

Çalışarak her başarının elde edileceğini anlatan Dedeoğlu, şöyle konuştu: “Kulüp olarak biz çok çalışıyoruz. Çok çalışmanın yanı sıra başarımızın arkasında önemli bir etken daha var. Biz köy çocuğuyuz, doğada ne varsa biz onu yiyoruz. Annelerimizin bitkisel yemekleri var, o yemekler bize güç veriyor. Annemizin yaptığı yemeklerin arasında mesela evelik pancarı var. Sadece evelik pancarı değil bunun gibi çok sayıda yöresel yemeğimiz var. Tereyağı, bal, yağ, yoğurt ne varsa yiyoruz. Çocuklarımız da bu nedenle diğer sporculara göre biraz daha güçlü oluyor.”

-14 sporcuya 14 kupa hedefi-

Dedeoğlu, 1952 yılında kurulan kulüplerinin Erzurum'un köklü kulüplerinden birisi olduğunu, hedeflerinin her sporcuya bir şampiyonluk yaşatmak olduğunu ifade etti. Kulüpte 5 kupalarının olduğunu anımsatan Dedeoğlu, şunları kaydetti: “Erzurum Atlı Spor Kulübü olarak çıktığımız 53 maçta hiç yenilmedik, 2012 yılının da yine namağlup şampiyonu olduk. Geçen yıl ve önceki yıllarda da yine namağlup şampiyon olmuştuk. Özel maçlar dahil hiç yenilgimiz yok. Aldığımız 5 kupamız elimizde. Kulüpte 14 sporcumuz var ve hedefimiz her sporcumuza bir birincilik yaşatmak. 14 sporcumuza bir kupa kazandırıp onları da böyle sıraya dizeceğiz. Şampiyonluk kupalarının 5'ini aldık, geri kaldı 9'u. Sayıyı 14'e tamamlamak için çok mücadele edeceğiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!