Cimbom'da buruk son: 2-1

Güncelleme Tarihi:

Cimbomda buruk son: 2-1
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2001 00:00

Haberin Devamı

Maspalamos Turnuvası’nın finalinde Bayer Leverkusen’e boyun eğdi

Tekmelerin havada uçuştuğu maçta 11 sarı, 4 kırmızı kart çıktı. Rink’in golüyle yenik duruma düşen Cimbom, Serkan’la eşitliği yakaladı. Alman ekibi Kirsten’le galibiyete ulaştı. G.Saray’da Hasan ve BülentKorkmaz, B.Leverkusen’de ise Kovac ve Neuville kırmızı kart gördü.

G.Saray, İspanya'nın Kanarya Adaları'nda düzenlenen Maspalomas Turnuvası'nın finalinde, Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına 2-1 yenildi.

13. dakikada gelişen Bayer Leverkusen atağında Rink, topla ceza alanına girdikten sonra, yerden sert bir vuruşla, takımını 1-0 öne geçirdi.

16. dakikada Hagi'nin pasıyla savunmanın arkasına sarkan Serkan, kaleciyi de çalımladıktan sonra topu boş kaleye gönderdi: 1-1. İlk yarı bu skorla kapandı.

66. dakikada oyuna yeni giren Kirsten, soldan ceza alanına gönderilen topu, bekletmeden yaptığı düzgün bir vuruşla, Galatasaray filelerine yolladı ve Alman takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşma, Bayer Leverkusen'in 2-1 üstünlüğüyle sona erdi ve Galatasaray, turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Bu arada Galatasaray'ın Rumen futbolcusu Hagi, ‘‘turnuvanın en teknik oyuncusu’’ seçildi.

STAT: Maspalamos

HAKEMLER: Emilio Garcia (*), Ruben Esteves (*), Migel Angel (*)

GALATASARAY: Taffarel (**)- Bülent (*), Capone (**) (Dk.46 Fatih *), Popescu (***), Suat (*) (Dk.72 Arif *), Hagi (***), Emre (***), Hakan (*) (Dk.46 Ergün *), Ümit (**) (Dk.62 Bülent Akın *), Hasan (*), Serkan (**) (Dk.46 Jardel *)

BAYER LEVERKUSEN: Matisek (***), Kovac (*), Zivkovic (**), Lucio (*), Placente (***), Rink (***) (Dk.63 Kirsten ***), Ballack (**), Ponte (**) (Dk.63 Neuville **), Schneider (**), Vrages (*) (Dk.46 Neuendorf **), Heiduk (*)

GOLLER: Dk.13 Rink, Dk.16 Serkan, Dk.66 Kirsten

KIRMIZI KARTLAR: Dk.43 Hasan, Dk.88 Bülent Korkmaz (G.Saray), Dk.43 Kovac, Dk.8 Neuville (B.Leverkusen)

SARI KARTLAR: Capone, Suat, Hagi, Emre, Bülent Akın, Ergün (G.Saray), Kovac, Rink, Heiduk, Placente, Neuendorf (B.Leverkusen)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!