Cildinize plazma enerjisi

Yaşlanmaya ve cilt kırışıklıklarına karşı geliştirilen yeni bir teknoloji ile cilt yüzeyindeki kırışıklıklar kısa sürede yok ediliyor. Yıpranmış cilt yüzeyine yan etkisi olmayan "plazma enerjisi"nin tek seanslık uygulaması bile ciltte inanılmaz etkiler yaratıyor.

Bugüne kadar kırışıklıkları ve hasarlı yüzeyi yok etmek ya da kırışıklıkları doldurmak için sayısız bakım ve tedavi yöntemi bulundu. Son olarak geliştirilen plazma teknolojisi ise cilt gençleştirmede tüm bu yeniliklerin bir adım ötesine geçiyor. Bu yeni teknoloji sayesinde, maddenin dördüncü hali olarak bilinen "plazma enerjisi" tamamen yeni bir cilt yaratıyor. Üstelik bu enerjinin yan etkisi bulunmuyor.

Uygulamayla ilgili görüşlerini aldığımız Memorial Hastanesi Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Bölümü’nden Op. Dr. Tuğrul Turan, bu yeni teknolojinin doğrudan cildin alt yenileyici katmanlarına ulaştığını, dolayısıyla bugüne kadar yapılan uygulamalardan farklı olduğunu belirtiyor.

Yaşlanma cildin üst katmanında görülüyor

Op. Dr. Tuğrul Turan, insan cildinin sürekli olarak kendisini yenilediğini belirtiyor: "Yaş, beslenme alışkanlıkları, cilt yapısı ve yaşam koşulları, cildin yenilenme hızını doğrudan etkiliyor. Bu nedenle cilt değişiklikleri, kimi kişilerde yaş çok genç olmasına rağmen ortaya çıkabiliyor. Çevresel etkenler ve yaşlanmanın etkileri, cildin ilk önce en üst katmanlarında görülüyor. Ama bu etkiler cildi yenileyen alt katmanlara ulaştığında kalıcı bir etki oluşturuyor. Kırışıklık ve güneş ışığının zararlı etkileri cildi yenileyen bu alt katmanlara ulaştığında, cildi korumak için kullanılan bakım ürünlerinin etkili olabilmeleri pek mümkün olmuyor."

Op. Dr. Tura, plazma enerjisinin sadece kullandığı teknoloji ile değil, aynı zamanda etki etme yolu ve iyileşme dönemindeki rahatlığı ile de diğer yöntemlerden ayrıldığını belirtiyor:

Cilt "doğal bandaj"

"Plazma enerjisi cildin üst katlarını tahrip etmeden doğrudan alt yenileyici katlara ulaşabiliyor. Etkisini cildi yenileyen bu alt katmanlarda oluşturuyor ve yüz bölgesinde takip edilmesi gereken bir açık yara oluşturmadan uzun süreli bir etki sağlıyor. Kırışıklıkların ve güneşin zararlı etkilerinin yok edildiği alt besleyici deri katmanları, artık bu yeni yapısıyla hastanın cildini çok daha uzun bir süre yenilemeye devam ediyor. Cildin üst katmanlarını tahrip etmemesi, dolayısıyla açık bir yara oluşturmaması sebebiyle hastanın kendi cildi doğal bir bandaj görevi görüyor. Bu sebeple biz plazma enerjisi teknolojisini son dönemdeki en önemli yenilik olarak değerlendiriyoruz."

Gençleştiren mucİze

Bilinen yöntemler sadece cildin hasarlı üst yüzeyini düzeltirken, plazma enerjisi cildin üst katmanlarını yaralamadan alt katmanlarında etkisini gösteriyor ve yeni bir cilt oluşumu başlatıyor. Oluşan yeni cilt tabakası dalga dalga yüzeye ulaşarak genç bir cilt ortaya çıkarıyor. Nitrojen molekülleriyle gelen gençlik mucizesi plazma, cildin doğal mimarisini harekete geçirerek maksimum 10 gün içinde 10-15 yaş genç gösterebilen etki yaratıyor. Üstelik tamamen kişinin kendisinden kaynaklanarak oluşan bu yeni cilt bir yıl boyunca oluşmaya devam edip iki yıl süreyle etkisini sürdürüyor.

Nasıl uygulanıyor?

Plazma enerjisini cilde temas etmeden alt katlara ulaştıran Portrait PSR3 sistemi ile nitrojen molekülleri, cilt altında yeni ve genç bir cildin oluşum sürecini başlatıyor. Uygulama sırasında ciltte hafif bir ısınma hissediliyor. Oluşan yeni cilt, ortalama 7-10 gün içinde eski cildin yerini alıyor ve uygulama yapılan kişiyi 10-15 yaş gençleştiriyor. Tüm yüz için uygulama süresi ortalama 15 dakika... Bir hafta ile 10 gün arasında oluşan yeni cilt, yıpranmış cilt ile yer değiştiriyor.

ÜRÜN MARKET

Mükemmel tırnaklar

Kış boyunca kapalı kalan ayaklarımız ve soğuk havadan yıpranan ellerimiz özen istiyor. Trind, bu konuda kadınların en büyük yardımcısı. Tırnağın her katını ayrı güçlendiren ve nemi tırnağın içinde tutan Trind, tırnakları yeniliyor. Parlak, mat ve renkli çeşitleri olan Nail-Repair ilk iki hafta her gün asetonsuz oje çıkarıcısı ile temizlenerek tekrar sürülüyor. Sonrasında ise haftada bir ya da iki kez sorun çözülene kadar kullanılıyor.

İğneyi unutturan teknoloji

LipFusion, kolajen moleküllerinin, sudan arındırılarak dudaklara nüfuz edebilen küçük mikrokürecikler haline gelmesini sağlıyor. Cildin kendi nemiyle hızlı bir biçimde yeniden şişen mikrokürecikler, dudaklarda uzun süre devam eden dolgun ve pürüzsüz bir görünüm yaratıyor. Uygulama sırasında ve sonrasında acı, tahriş, kızarma sorunları yaşanmıyor. Kolajen mikrokürecik teknolojisini kullanarak dolgunlaşma sağlayan LipFusion dudak dolgunlaştırıcının fiyatı 82 YTL.
Yazarın Tüm Yazıları