CHP'li vekil ıstakasını konuşturdu

Güncelleme Tarihi:

CHPli vekil ıstakasını konuşturdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2007 16:30

Manisa'da devam eden Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası eleme turunda CHP Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, averajla bir üst tura çıktı.

Sivas Gençlik Spor'dan “Gençler Türkiye Şampiyonu” Birol Uyumaz'a dün 15-9 yenilen Çorbacıoğlu, bugün Özgür İbrahim Tekelioğlu ile bir üst turda karşılaştı. Rakibini iki set üst üste yenen Çorbacıoğlu, TBMM'de katılması gereken toplantı için ikinci maçı beklemeden Manisa'dan ayrıldı.

CHP Artvin Milletvekili Yüksel Çorbacıoğlu, eleme turları hakkında basın mensuplarının ısrarlı sorularına yanıt vermezken, Birol Uyumaz ise Gençler Bilardo Türkiye Şampiyonu olduğunda basında hiçbir şekilde yer almadığını söyledi. Uyumaz, şöyle konuştu: “Manisa'da düzenlenen 3 Bant Dünya Şampiyonası eleme turlarında milletvekilimiz Çorbacıoğlu ile eşleştim. Kendisini yenmiştim, ancak grubumuzda benim yendiğim vekilim, yenildiğim rakibimi yenince averaj ile bir üst tura çıkmaya hak kazandı. Ben elendim. milletvekilimiz eleme turlarına devam ediyor.”

Dünya Üç Bant Bilardo 2. Etap Şampiyonası Ön Elemeleri'nin, 18 ülkeden gelen 46 yabancının yanı sıra Türkiye'den 125 bilardocunun katılımıyla 8 Nisan'a dek süreceği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!