CHP Ankara örgütü gene ‘kaynıyor’

CHP Ankara İl Başkanı, en son üç gün önce gece Ankara’daki bir balıkçıda Hakkı Süha Okay ve Tekin Bingöl ile balık yerken deşifre oldu. Tarık Şengül bildiğiniz üzere sadece altı aylık CHP üyeliği ile il başkanı yapılmıştı.

Ankara’da başarısız olunca Tekin tarafından gözden çıkarılmıştı. Bunun üzerine Sav’a yanaştı. 20 kişilik yönetiminin 12’si Şengül’e muhalif ve bugün Gürsel Bey’e ulaşan bu rapor, sayın Kılıçdaroğlu’na da bizzat il yöneticileri tarafından verildi.
Seçim zamanı ilçelere broşür yok denilerek onaylandı.
Şengül’ün hala seçim harcamalarının nereye ne kadar yapıldığını yönetimine ibra edememiş olması da ipleri koparıverdi. Yöneticiler Kılıçdaroğlu’na ya bizim istifamızı kabul edin ya da bu adamı görevden alın diye rest çektiği bilgisi geldi.
CHP Ankara örgütü kaynıyor.
Mamak’tan yaklaşık bin kişiden üyelik aidatı alınmış ama üyelikler de geçmemiştir. Önder Sav ile gizli bir ittifak Ankara’da artık gün gibi aşikardır. CHP Ankara İl Yönetim Kurulu üyelerinden sekizinin atandıkları günden bu yana yaşadıkları olaylarla ilgili hazırladıkları bir raporu CHP Genel Sekreteliği’ne gönderdiler.
Raporda; İl Başkan Yardımcıları Fatma Çakır, A. Necati Koçak, M. Savaş Özen Dursun Bayram ile İl Yönetim Kurulu üyeleri Nazım Sönmez, Emine Ulusan, Atakan Akyıldırım, Cemil Can’ın imzaları bulunuyor.
Cemil CAN

Sonunda müşteri memnuniyetini sağladık


‘DOĞUŞ Otomotiv Volkswagen Ticari Araç’ imzasıyla ‘Bakım iyi, arıza kötü’ (30.6.2011) başlıklı yazıya şu yanıt gönderildi:
“Yazınızda bahsedilen 06 DBE 91 plakalı Volkswagen Crafter model araç, 23 Temmuz Cumartesi günü, 59 bin 870 kilometrede Ankara Şaşmaz’daki yetkili servisimiz Aydoğanlar Otomotiv’e ‘Aracın kliması soğutmuyor’ talebiyle gelmiştir. Yapılan teknik kontrollerde, klima basınç müşürünün arızalı olduğu tespit edilmiştir. Arızanın giderilmesi için basınç müşürünün değişmesi gerekmektedir. Aynı gün işlemi başlatılmış, orijinal yedek parça talebi iletilmiş, parçanın garanti kapsamında değiştirip değiştirilemeyeceği ilgili mercilerimizle değerlendirilmiştir. Haftabaşı ise yapılan değerlendirme ve işlemler hakkında araç sahibi aranarak bilgisi verilmiştir. Kendisi sorununu çözdüğünü, servise gerek kalmadığını belirtmiştir. Araç sahibine aracındaki bu durumun VW yetkili servisinde orjinal parça kullanılarak sorunsuz bir şekilde ve aracın ilk günkü haline uygun yapılabileceği anlatılmıştır. Aracı için talep edilen parçasının değişiminin yetkili servisimizde yapılmasının önemi ve sorumluluğu hakkında bilgi verilmiş ve servisimize özellikle davet edilmiştir. Sonrasında müşterimizle mutabık kalınmış memnuniyeti sağlanmıştır.

Bir uyarı

ÇETİN Emeç’deki alt geçidi ‘duvar kaplama işi, yaklaşık 3,5 haftalık bir süre geçmesine rağmen halen tamamlanmaması’ ile ilgili bir mühendis okurunuzun yazısı vardı. Ben de bir gözlemimi aktarmak isterim. Duvara yapıştırılan mermerlerin duvar zemine sadece yapıştırıcı malzeme ile tutturulması nedeniyle çok kısa bir zaman sonra araçların yaptığı titreşimler ve sıcaklığın değişmesi nedenleriyle bu mermerler yerlerinden ayrılacak ve aşağıya araçların üzerine düşecektir. Sadece bununla da kalmayacak trafik kazalarını da doğuracaktır. Bunu önlemek için paslanmaz vidalar ile duvara tutturulması gerekir.
O. YAZICI
Yazarın Tüm Yazıları