Cevap bekleyen soru

BURSASPOR sahaya çıkarken oyunculardan daha çok yöneticiler stresliydi. Neredeyse oyuncular, yöneticileri sakinleştirecek.

Haberin Devamı

Bursaspor alışık olduğundan, ilk golü yemesine rağmen oyundan kopmadı. Fakat, İstanbul BŞB’ye karşı pozisyon bulmak Timsah’ı koşturmak kadar zordu. Bir de gol atmak için ofsayt kuralını zorlayan Sercan devrede olmayınca, ilk yarıda işler hiç de iyi gitmedi Bursa adına.
İstanbul BŞB’nin ikinci golü Bursalı futbolcular için gerçek bir yıkım oldu. Yeşil beyazlılar yediği gollerden sonra iki pozisyon buldu, maça ortak olabilirlerdi ama değerlendiremediler. Bu da beraberinde agresifliği getirdi. Ertuğrul hocanın kenardan takımı canlandırma çabaları da kaçınılmaz sonu englleyemedi.
Bursaspor için enteresan olan tam anlamıyla baskı yaptıkları dakikalarda bulamadıkları golü, “Maç artık böyle biter” denilen zamanda atmalarıydı. Bu da Bursaspor’un oyun disiplininden kopmadan oynamasının karşılığıydı.

Etkisi önemli

Haberin Devamı

Bursaspor için bu puan kaybı sürpriz değil. Sonuçta, onlar da kaybedecekti. Ama ligin en önemli virajını döneceği maçtaki yenilgi, kaybı çok önemli hale getirdi. Artık cevap bekleyen soru şu, “Kalan haftalarda Bursaspor bu yenilginin etkisinde ne kadar kalacak?”
Bu sorunun cevabı Bursaspor’a ya tarih yazdıracak, ya da onları gönüllerin şampiyonu yapacak.

Bursa neden kaybetti?

1-En güçlü oldukları duran toptan gol yemeleri.
2-En iyi oldukları kanatları kullanamamaları.
3-Takımda geri dönüşü sağlayacak lider oyuncu olmaması.

İstanbul BŞB neden kazandı?

1-Bursa’daki 6-0’lık yenilginin hırsı.
2-Lideri yenme hazzı.
3-Zirvedekilere çelme takma alışkanlığı

Dünkü sonuç ne getirecek?

1-Lig yeniden başlayacak.
2-Beşiktaş coşacak.
3-Derbi yanacak.

Yazarın Tüm Yazıları