Cesare Prandelli'den sürpriz karar!

Güncelleme Tarihi:

Cesare Prandelliden sürpriz karar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 20:39

Galatasaray, İstanbul Başakşehir karşısında tam anlamıyla bir hezimet yaşıyor. Karşılaşma Doka'nın golüyle 4-0'a gelirken Galatasaray taraftarı da teknik direktör Cesare Prandelli'yi istifaya davet etti. İtalyan teknik adam maç sonunda ise basın toplantısına katılmadı.

Haberin Devamı

Borussia Dortmund karşısında alınan 4-0'lık yenilgi sonrasında dahi sarı kırmızılı takımı tribünlere çağırıp destek veren G.Saray taraftarı, Prandelli'yi istifaya davet etti.

G.Saray'ın Doka'nın attığı golle 4-0 geriye düşmesi üzerine sarı kırmızılı tribünler sezon başından bu yana kredi tanıdıkları Prandelli'yi istifaya çağırdı ve uzun süre İtalyan teknik adamın görevini bırakması adına tezahürat yaptı.
Sarı kırmızılı tribünler "Prandelli istifa" tezahüratının yanı sıra G.Saraylı futbolculara "Sabrımız taşıyor, adam gibi oynayın" diyerek onlara da mesaj verdi.

Başakşehirspor taraftarı da "Prandelli" ve "5" tezahüratları yaparak rakibinin oynadığı futbola göndermede bulundu. Oyunun son bölümünde Başakşehir'in başarılı pas trafiği üzerine de oley sesleri tribünlerden yükseldi.

Haberin Devamı

PRANDELLI MAÇ SONU BASIN TOPLANTISINA KATILMADI
İtalyan teknik adam maç sonunda ise hem yayıncı kuruluşun yayınına hem de basın toplantısına katılmadı. Prandelli takım otobüsüne de son kişi olarak bindi ve stadyumundan ayrıldı.

DANIŞMANINDAN AÇIKLAMA GELDİ
Öte yandan yayıncı kuruluş ile ortak basın toplantısına katılmayan Prandelli'nin basın danışmanı Silvia Berti açıklama yaptı ve "Cesare, bugün çok sinirli ve takıma tam olarak ne olduğunu düşünüyor" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!