Cem Yanık, Sakaryaspor kampında

Güncelleme Tarihi:

Cem Yanık, Sakaryaspor kampında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2007 12:51

Sakaryaspor'la sözleşme imzalayan Ankaraspor'un orta saha oyuncusu Cem Yanık, daha sonra yeşil siyahlı takımın Antalya kampına katıldı.

Basın Sözcüsü Orhan Ekici, “Süper Lig'de başarılı olmak için transferlerimiz bundan sonra da devam edecek. Yabancı oyuncularımız Martinez'in ardından Capurro ve Cangele'de ülkelerinde yaptıkları tatillerini bitirerek kampa katıldı. Kamp çalışmaları sorunsuz devam ediyoru“ dedi. Yeşil siyahlı takımın teknik direktör Giray Bulak gözetiminde Lara Kervansaray Oteli'nde başlayan kampının 18 Ocak'a kadar süreceği bildirildi.

Yapacakları hazırlık maçlarıyla ligin 2'nci yarısına kadar iyi bir takım oluşturucaklarını belirten Giraş Bulak, “Sakaryaspor'un ligde kalması için 24 puana ihtiyaç var. Bu 8 maç demektir. Biz de 8 maçta galip geleceğimize inanıyoruz. Yönetim, eksik mevkilerimize gereken takviyeleri de yapmak için görüymeler yapıyor“ dedi.
Yeşil siyahlılar, bugüne kadar Cem Yanık'tan başka Erciyesspor'un defans oyuncusu Şenol ile Etimesgut Şekerspor'un orta saha oyuncusu Evren'le sözleşme imzalayarak renklerine kattı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!