Çaykur Rizespor Lua Lua ile yollarını ayırdı

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor Lua Lua ile yollarını ayırdı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2015 17:44

Sezon başından bu yana bir kadro dışı kalan bir affedilen Lua Lua ile Çaykur Rizespor'un yolları ayrıldı. Öte yandan defans hattındaki eksiklerden dolayı teknik direktör Karaman, Galatasaray maçı öncesinde sıkıntı yaşıyor.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor, Lualua ile yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan yazılı açıklama şöyle: "Profesyonel futbolcumuz Lomana Tresor Lualua'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Geçen sezon ikinci yarıda takımımıza sağladığı katkı dolayısıyla Lualua'ya teşekkür eder bundan sonraki spor hayatında başarılar dileriz."


DEFANS HATTI SIKINTILI
Savunmada görev alan 4 oyuncunun yokluğu ise Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman'ı sıkıntıya soktu. Ali Adnan ve Viera'nın Asya Kupası'na gidişi, Oboabona ile Giray'ın sakatlıkları Galatasaray maçı öncesi teknik direktör Hikmet Karaman'ı düşündürüyor. Stoper için istediği transferlerin henüz kadroya dahil edilmeyişi Karaman'ın savunma hattında farklı arayışa yöneltti. Karşılaşma saatinde durumu belli olacak olan Giray'ın sakatlığının sürmesi halinde yerine orta sahadan Sylvestre'yi savunmaya çekmeyi planlayan Karaman için bu oyuncunun da hafif sakatlığının bulunması endişe yaratıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!