CAS kararı avantaj olur

Güncelleme Tarihi:

CAS kararı avantaj olur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2013 01:10

F.Bahçeli Holmen ilginç bir noktaya dikkat çekti.İsveçli futbolcu, “Avrupa’dan men kararı ilk açıklandığında hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Ama artık önümüze bakıyoruz. Ligi şampiyon bitirmemiz açısından bu durumu avantaj olarak görmeye çalışıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SAMUEL Holmen, önce UEFA ardından CAS tarafından verilen Avrupa’dan men kararını şampiyonluk yolunda avantaja çevirmek istediklerini söyledi. Fenerbahçe Dergisi’ne konuşan İsveçli futbolcu, “İlk başta bu karar açıklandığında hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Çünkü her oyuncunun hayali Avrupa kupalarında forma giymektir. O dönemde hep beraber çok konuştuk. Artık önümüze bakıyoruz. Kaliteli kadromuzla lig şampiyonluğunu kazanabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ligi şampiyon olarak bitirmemiz açısından verilen kararı avantaj olarak görmeye çalışıyoruz” dedi.

‘OYNAMAK İSTEYEN KENDİNİ GÖSTERMELİ’

SEZON başında transfer olduğu F.Bahçe’de profesyonelliğinin hakkını vermek istediğini vurgulayan başarılı oyuncu, zaman zaman kontenjana takılması ile ilgili de “Ben bu takımın bir oyuncusuyum ve kimin forma giyip giyemeyeceğine bizler karar veremeyiz. Buna karar verecek olan hocamızdır. Tabii ki bana göre doğrusu, antrenmanlardaki performanslara göre de değerlendirilip, kimin formayı hak ettiğine karar verilmesidir. Fakat antrenmanlardaki performanslarımızı artırmak bizlere bağlı. Sonuç olarak bizler oynamamız gerektiğine inanıyorsak, bunu gösterecek olan yine bizleriz” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!