Carvalhal’den Milli Takım'a moral

Güncelleme Tarihi:

Carvalhal’den Milli Takıma moral
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2012 15:32

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ı çalıştıran ve gelecek sezon için İstanbul BB ile anlaşan Carvalhal, Mİlli Takım'ın kampını ziyaret etti.

Haberin Devamı

Beşiktaş yönetiminin alt yapıya antrenör olarak almayı düşündüğü ortamda Tayfur Havutçu'nun Metris'e girmesi ile bir anda A takım teknik adamı olan Carvalhal, dün Türk Milli Takımının antrenmanını takip etti. 

Gelecek sezon için anlaştığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un eski teknik direktörü Abdullah Avcı ve oyuncularla ile görüşerek başarılar diledi. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ne girmemesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Carvalhal, yeni takımı İstanbul BŞB.'nin yeni sezonda UEFA Kupasına katılıp katılmaması konusunda fikir sahibi olmadığını ifade etti.

Carvalhal, "Ben de Türkiye'deki gelişmeleri merakla takip ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu UEFA'ya Avrupa’ya katılacak takımları belirlemiş ve UEFA'ya bildirmiş. Bende ne olacağını merakla bekliyorum" dedi.

Lizbon'da neşeli antrenman

Maçın oynayacağı Luz Stadı'nda yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana tüm futbolcular katıldı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleşen ve ilk yarım saati basına açık antrenmanda futbolcuların, neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmanda ısınma hareketlerinin ardından kısa pas çalışan milliler, daha sonra elle top kapmaca oynadı. Antrenman daha sonra dar alanda çift kale maçla devam etti.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak Portekiz'in, Polonya'ya gitmeden önce son hazırlık maçını Türkiye'ye karşı oynayacağından, Portekizli taraftarların yarınki maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Hazırlık maçına 60 bin Portekizlinin beklendiği ve ülkedeki ekonomik krizin de etkisiyle bilet fiyatlarının yüzde 50 indirilerek, 10, 15 ve 20 avroya satıldığı öğrenildi.

Portekiz-Türkiye hazırlık maçı yarın TSİ 21.45'te başlayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!