Çapkın kaptanını affedecek mi

Güncelleme Tarihi:

Çapkın kaptanını affedecek mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2010 00:00

Chelsea’nın yıldız savunmacısı John Terry’nin, karısını, milli takımda kaptanlığını yaptığı arkadaşı Wayne Bridge’in sevgilisi Vanessa Perroncel’le aldattığı skandalla ilgili ilginç detaylar ortaya çıkıyor. İngiliz basınına göre Terry modeli hamile bıraktıktan sonra kürtaj parasını ödemiş. İngiliz milli takım kaptanı Terry’nin kaderi de, takım arkadaşının ‘affı’na bağlı.

Haberin Devamı

Bu mutluluk mazide kaldı...

Chelsea'yi birbirine düşüren kadın Vanessa Perroncel

İşte futbolcular ve eşleri... 

SPOR ve magazin dünyası önceki gün İngiltere milli takımının kaptanı Terry’nin yasak aşkıyla çalkanlandı. Üç yıl önce görkemli bir düğünle evlendiği eşi Toni Poole’yi, takım arkadaşı Wayne Bridge’nin Fransız model sevgilisiyle aldatan Terry’nin tepkisi beklenirken, News Of The World Gazetesi bir bomba daha patlattı.

Kürtaj hediyesi

Habere göre Terry, ilişkinin daha başında Vanessa’yı hamile bıraktı. Fransız model, yasak aşkın ortaya çıkmaması için ekim ayında Londra’da bir klinikte kürtaj yaptırarak yedi haftalık bebeğini aldırdı.

Terry, bebeği aldırması konusunda bir aydır birlikte olduğu sevgilisine baskı yapmadı. Sevgilisini klinikte yalnız bırakmayan Terry, kürtaj parasını da ödedi. Ayrıca sevgilisine, “neşesi yerine gelsin diye” 20 bin sterlin verdi. İddialara göre, kürtajdan sonra çift daha da yakınlaştı

/images/100/0x0/55eb26eef018fbb8f8aeac98
ve ilişkileri üç ay daha devam etti.

Çiftin arkadaşlarına göre, yazın Bridge’dan ayrılan güzel model, kaptanla eylül ayında çıkmaya başladı.Önceki gün ilk kez konuşan Vanessa, Bridge’ın kendisini geçen hafta sonu aradığını söyleyerek, “Bana bağırmaya başladı. Beni ihanetle suçladı. Onu aldattığımı düşünüyor. Çok korkunç şeyler söyledi” dedi. Chelsea kulübü, “Özel hayatıdır” diyerek Terry’e destek verdi. Terry’nin İngiliz milli takımındaki geleceği ise, arkadaşı Bridge’ın elinde.

Haberin Devamı

Terry de ‘Sadece arkadaşız’ dedi

İNGİLİZ Milli takımı ve Chelsea’nin değişmez kaptanı John Terry, mahkeme kararından sonra da aldatma iddialarını reddererek, “Sadece arkadaşız” diye konuştu. Daily Mirror’ın haberine göre, Terry’nin aldatılan eşi Tori ise, dava açmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!