Canınız sağolsun

Güncelleme Tarihi:

Canınız sağolsun
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2007 00:00

Ampute Futbol Milli Takımımız, Antalya’da oynanan Dünya Şampiyonası yarı final maçında Özbekistan’a 2-1 yenilerek altın madalya şansını kaybetti.

Haberin Devamı

ANTALYA’daki Topkapı Palace Spor Tesisleri’nde oynanan yarı final müsabakasında, Ampute Futbol Milli Takımımız Özbekistan’la karşılaştı. Antalya’nın çeşitli okullarından gelen 100 öğrenci Türk Milli Takımı’na tribünden destek verdi. Maçı DP Genel Başkanı Mehmet Ağar ve eski MİT’çi Korkut Eken birlikte izledi.

Maçın 24’üncü dakikasında Ismatov’un gölüyle 1-0 yenik duruma düşen millilerimiz, devreyi bu skorla kapadı. Türkiye, karşılaşmanın 33’üncü dakikasında Cüneyt Işıkçıoğlu ile eşitliği sağladı. Golden 2 dakika sonra kalemiz önünde kullanılan serbest atışta Shukurov’un sert şutu, Özbekistan’a 2-1’lik skoru getirdi. Karşılaşma bu skorla sona ererken, millilerimizin üzgün olduğu görüldü.

Mehmet Ağar da maç sonu teknik heyet ve futbolcuları teselli ederek, "Rakibiniz Özbekistan’dı, kökü bizdedir. Medyaya teşekkür ediyorum. Bu şampiyonaya çok ilgi gösterdiler. Hayatın her safhasında kahramanlık yapan gaziler ve gazi olmayanlara şükranlarımı sunuyorum. Milletimiz bu evlatlarımızla gurur duymakta, duymaya da devam edecektir" diye konuştu. Türkiye bugün Brezilya ile üçüncülük maçına çıkacak.

Alkış ve teselli

Karşılaşmayı birlikte izleyen Mehmet Ağar ve Korkut Eken, Türkiye’nin beraberlik golünde büyük sevinç yaşadı. Takımımızı alkışlarla destekleyen Ağar ve Eken maçın bitiminde sahadan yenik ayrılan oyuncularımızı teselli ederken "Önemli olan bu turnuvada mücadele etmekti" dediler

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!