Canaydın Hamburg'da anılacak

Güncelleme Tarihi:

Canaydın Hamburgda anılacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2010 13:20

Pankreas kanserine yenik düşen Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın'ın vefatı, Hamburg'da faaliyet gösteren spor ve taraftar derneklerinin temsilcileri tarafından büyük üzüntü ile karşılandı.

Hamburg Galatasaraylılar Derneği Başkanı Abdullah Akar, Canaydın'ın çok değerli bir insan olduğunu belirterek, "Hamburg onun için ayrı bir anlam ifade ediyordu. Hamburg'a bir kaç kez gelmişti. Bir derdi olduğunda Hamburg'u arardı. Dünya Fair Play Ödülünü aldığını Hamburg ziyareti sırasında öğrenmişti. Canaydın, Hamburg'u ziyaret ettiğinde Galatasaraylılar Derneği'nin onursal başkanlarından Erdem Dilşen'in elini öpmesi beni çok duygulandırmıştı. Tüm spor camiasının sevdiği bir isimdi" dedi.

Hamburg Galatasaraylılar Derneği Onursal Başkanı Behçet Algan, Canaydın için 28 Mart Pazar günü yerel saat ile 11.00'da Altona semtinde bulunan "Vivo" adlı kafeteryada yas günü etkinliği düzenleneceğini ifade ederek, "Sporun içinden gelen değerli bir insandı. Tüm Galatasaray ve Türk sporunun başı sağolsun. Tüm spor kulüplerine eşit uzaklıkta duran bir insandı. Umarım diğer spor kulüpleri onun centilmenliğini kendilerine örnek alır" şeklinde konuştu.
Almanya Fenerbahçe Dernekleri Birliği ve Hamburg Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Çömlek de Canaydın'ı her zaman takdir ettiğini belirterek, "Önemli bir spor adamını kaybettik. Fenerbahçelilerin de her zaman takdir ettiği değerli bir kişiydi" dedi.

Hamburg Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Lütfü Kortağ, Canaydın'ın centilmen bir kişi olduğunu ifade ederek, "Hamburg'a geldiğinde derneğimizi de ziyaret etmişti. Yenilen takımı bile alkışlayan bir insandı. Tüm spor camiasının başı sağolsun" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!