Çamlı’da yeşillikler altında Nostaljik bir kahvaltı keyfi

Neslihan Elcin, benim ve ailemin sevdiği bir işletmeci. Peximet’in başarısında, bence onun emeği çok.

Haberin Devamı

Neslihan keyifli bir hafta sonu için, Çamlı Köyü Güzelbahçe’de, harika bir yerden söz etti. Çamlı Keyif Restoran ve Kahvaltı Evi. Buranın müdürü Mustafa Demirtaş eski çalışanı. Ben de Mustafa’yı severim. Yeşillikler altında, nostaljik bir ortamda, kahvaltı için harika bir yer. Tabii yalnızca kahvaltı değil. Öğle ya da akşam yemekleri için de keyifli. Çeşit bol. Hafta sonu açık büfe, hafta arası ise serpme. Büfede 35 çeşide yakın lezzet var. Kaşarlı-sucuklu güveçte yumurtayı tadın. İzmir tulumu ile yaptıkları tavuk şinitzel, domates soslu kaşarlı ızgara köfte, tavuklu krep, açma ev börekleri spesiyalleri. Bir de evlere kilo ile servis yapıyorlar. Özellikle yaprak sarma, açma ev börekleri, ıspanaklı, peynirli, kıymalı, patatesli gözleme, Çamlık usulü pasta, tatlı çeşitleri... Ama ailece, çoluk, çocuk kahvaltı keyfi başka. Ağaçların altında, yeşilin her tonunda, püfür püfür esen bir havada ve kuş sesleri arasında. Ayrıca kesintisiz internet de var. Beğenilerinizi Mustafa’ya, şikayetlerinizi bana bildirin. Telefon: 0.232.236.87.68

Haberin Devamı

Dikkat!

Tolgahan İstanbul’da Serenay Foça’da

Kimilerine göre ayrılar. Kimilerine göre de büyük aşk devam ediyor. Tolgahan Sayışman ile Serenay Sarıkaya’dan söz ediyorum. Aslında beni pek ilgilendirmiyor. Haber olsun diye gördüğümü, duyduğumu yazıyorum. Maksat, köşemde magazin severler için de okuyacakları bir şeyler olsun. Yakışıklı oyuncu, Muhteşem Yüzyıl’ın Nigar Kalfa’sı, Filiz Ahmet ile Cihangir’deyken, Serenay Sarıkaya ise İzmir Foça’da, Mambo Beach’de arkadaşlarıyla... Hoş, ben Tolgahan ile Filiz Ahmet’in yalnızca iki güzel arkadaş olduklarına inanıyorum. Çünkü, tam iki yıl, ikisi de, ATV’de yayınlanan ‘Elveda Rumeli’ dizisinde, birlikte oynadılar. Bu arada Sere-nay’ın da yanında, gündüz güneşlenirken de, gece eğlenirken de hep kız arkadaşları varmış.
Murat Onuk işletiyor
Bu arada, Foça’nın gözde plaj ve eğlence yeri Mambo Beach Club’u eskilerden, manken ve oyuncu Murat Onuk işletiyor. Hayli de popüler bir yer. DJ Alişan Aslan’ın partileri meşhur. Zaman zaman da perküsyon gösterileri gerçekleşiyor. Bazı geceler ise değişik şovlar yer alıyor. Gündüz plaj, gece ise kulüp olarak hizmet veren Mambo Beach Club, Foça’nın mavi ile yeşilin birbirine karıştığı enfes bir koyda.

Haberin Devamı

Bir Dakika

Cumhur Kaplan’dan bir cesaret öyküsü

Cumhur’u, iki yıl önce Fox TV’de ‘Dobra Dobra’ programına konuk olarak geldiğinde tanımıştım. Aslen Gaziantepli. Fakat 20 yıldır İzmir’de yaşadığı için, kendisini İzmirli olarak görüyor. Cumhur’un (Kaplan) bu köşede yer almasının nedeni, yazdığı bir kitap. Bir cesaret işi. Uğruna ayağından kurşunlandı üstelik. Tüm bunlara rağmen, aslında özellikleri de olan biri Cumhur... Ünlü bir kuaför. 9 yıl ara vermeden, SKY TV, İzmir TV, Ege TV de program  yapmış. Şimdi ise her Pazar, saat 22.30 24.00 arası SKY TV de Cumhur Kaplan’la ‘Baş Tacı’ adlı programına devam ediyor. Her salı da saat 15.30-17.00 arası Kanal 35 de ‘Keyfe Değer’ adlı programda yer alıyor. Gazetem Ege’de köşe yazarlığı da yapıyor. Haftanın her günü ise Kordon’da Karizma Bar’da sahne alıyor. Bülent Ersoy’un yakın dostlarından. İzmir’e her geldiğinde Cumhur’u izliyor. Bu arada üç kız babası ve de çok genç yaşta dede olmuş. Yani Cumhur’un bu gencecik yaşamında yok yok... Pek çok ünlü ile de röportajlar yapmış.

Haberin Devamı

Şaşırıp etkileneceksiniz

Cumhur ‘Adını Siz Koyun’ adlı bir kitap yazdı. Bence büyük bir cesaret. İçindeki gel gitleri, yaşadıklarını, neredeyse tüm gerçekliğiyle yazmış. Bir mektupla da bana göndermiş. Ben de ilgimi çektiği için sizlerle paylaşayım istedim. Karar sizin. Alıp almamak, okuyup, okumamak. Buyurun;
“Şenay ablacığım bu kitabı yazmamdaki neden, kendimle yüzleşmek istediğimdendir. Bazen insanların tıkandığı ve çaresiz kaldığı dönemler oluyor. Benim de böyle bir dönemde, tüm yaşadıklarımı iyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla yazdım, yalansız ve kurgusuz.. Benim hayatım, sıradan, düz ve durağan olmadığı gibi, gözlerin sürekli üzerimde olması, beni rahatsız etmiyor değildi... Çok fazla göz önünde olup ve yaptığım tüm işlerden dolayı, çevremde popüler olmanın her zaman dezavantajını yaşadım... Hatta ayağımdan vuruldum. Öyle bir an geldi ki, bu hayat benden çıkmış insanların hayatı olmuştu... Ben de her çocuk gibi, çocukluğunu yaşamak ve sağlıklı bir birey olarak geleceğimi yönlendirebilirdim... Buna izin vermediler... Vermedikleri gibi, hayatımı tanımadan, iğrenç kara bir lekeyle yaşamak zorunda bıraktılar... Zamanında bunları yaşatanlar, utanmadılarsa, ben de her şeyi açık, alenen ve cesurca yazmaktan utanmadım... Yıllar sonra onlara karşı cevap hakkımı kullandım. Kimse özelini başkalarıyla bu denli paylaşmak istemez... Hele bu paylaşan erkekse...”

Haberin Devamı

Nokta

Kyo dünyaya koşuyor

Sevil Görgülü İzmir Hilton Operasyon Müdürü. Süper de iyi niyetli ve çok çalışkan biri... Onu tanımaktan çok mutluyum. Yaklaşık on senedir de benim güzel arkadaşım. Bir kere herkesin yardımına koşan harika bir insan. Geçen gün Sevil’in kız kardeşini de tanıdım. Serpil Kılıç. KYO My Friend’in mağaza müdürü. Hiç tanımadığım bir markaydı. Utandım. Çünkü, neredeyse dünyanın pek çok yerinde hayli popüler bir markaymış.

Çok farklı

Hande Ataizi başta olmak üzere pek çok ünlü isim de giyiyormuş. Karadeniz Holding’e ait, Japonca ama Türk Markası Kyo My Freind’in, en büyük özelliği farklılığı yakalamış. Bir de fiyatları. Gençler ve her zaman genç kalanlar için çok uygunmuş. Türkiye’de ilk kez bikininin altını ve üstünü ayırıp ayrı renklerle, Türk kadınına giydirmişler. Benim gibi bilmeyenler varsa öğrensin istedim...

Yazarın Tüm Yazıları