Çakır maçı nasıl yönetti

Güncelleme Tarihi:

Çakır maçı nasıl yönetti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2012 20:58

Hürriyet yazarları Fenerbahçe-Galatasaray maçının hakemi Cüneyt Çakır'ı değerlendirdi.

Haberin Devamı

İşte yazarların yorumları;

Ertuğrul Özkök

 

Cüneyt Çakır’ı bugün performanslı bulmadım. Kalecinin elinden kaçan topun gol olduÄŸunu düşünüyorum. Tabi hakem deÄŸilim. Dia’ya verilen kırmızı kartı da ağır buldum. Ama tabii böyle bir maçı yönetmek kolay deÄŸil. Fenerbahçe ÅŸampiyonluk kaçırdı diye üzülmem. Takımın buraya gelmesi yüzünden baÅŸarmış hissediyorum. Tek üzüldüğüm maçtan sonra çıkan olaylar. Maç boyunca tek bir olay olmadı bundan dolayı mutluyum. Bir lig sona erdi. Temiz bir ligti. BenÂGS’nin de iyi top oynadığını düşünüyorum. FB 5 puan geride baÅŸladığı play off’u böyle bitirdi. Bence Fenerbahçe baÅŸarılıydı.

Yalçın Doğan

Cüneyt Çakır çok iyi maç yönetiyor. Ne futbolculara ne de seyirciye mağlup oluyor. Semih’in pozisyonunda karar doğru. O pozisyon gol değildi. Maç centilmence başladı. Futbolcular başta centilmence davrandı. Galatasaraylı oyuncu Melo oyunu gerdi bence sonra da saçma sapan bir kart gördü. Ujfalusi de saçma sapan kart gördü. Acemiceydi. Profesyonelliğe yakışmıyordu. Oyunu Melo gerdi.

Ä°lker Yasin

Haberin Devamı

Cüneyt Çakır, Uluslararası arenada gösterdiği performansın altında bir performans gösterdi. Yan hakemlerle koordinasyonu iyi değildi. Kırmızı kartın değerlendirmesinde yanlıştı. Plan ve hesaplar üzerine kurulu bir oyun tarzıydı. İlk yarı iki taraf da kontrollü ve sabırlıydı. İkinci yarıda da gerilim hakimdi. Neticede Galatasaray avantajını kullandı. Beraberlik Galatasaray'a yetiyor.

Ercan Saatçi

Cüneyt Çakır Fenerbahçe’nin bariz bir golünü vermedi. Dia’nın ikinci sarı kartını da haksız yorumladı. Zor bir maç ama Fenerbahçe aleyhine kararları yanlıştı.

Yalçın Bayer

Hakem Cüneyt Çakır zaman zaman bocaladı ama durumu sonuçta idare etti. Fenerbahçe çok sert oynadı. Her iki takım için de zor bir maçtı. Sportmenlik dışı davranışların sahaya yansımaması olumluydu. Galatasay haklı bir şampiyonluk elde etti.

İlhan Söyler

Cüneyt Çakır’ın yönetimi fevkaladeydi. Kırmızı kartlarda haklıydı. Ne olması gerekiyorsa onu uyguladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kazanmaktan uzaktı. Aykut Kocaman’ın da bunda payı vardı. Semih’le başlaması hataydı. GS de akıllı oynadı. Fenerbahçe alan bulamadı. Ne Stoch oynayabildi. Ne Dia oynayabildi.

 

Kanat Akkaya

 

Tahminim gönlümden geçendi ve oldu. Galatasaray'ı seven biri olduğum için kazanmasından dolayı çok mutluyum elbette. Fenerbahçe'de iyi oynadı ama bu akşam Galatasaray akşamı. Hak ettiği bir şampiyonluk aldı.

 



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!